kapat
25.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Eski sevgiliyi yıkan fotoğraflar


Antalyalı müteahhidin "Benimle ilişkiye girip 206 milyarımı çaldı" dediği evli kadın, iddiaları reddetti. Bunun üzerine müteahhit mahkemeye çektirdikleri aşk fotoğraflarını delil olarak sundu
Kendisini dolandırıcılıkla suçlayan Antalyalı müteahhit İbrahim Kandemir'i yalanlayan, Seçil Gezer Ok adlı evli kadın, mahkemeye delil olarak sunulan aşk fotoğraflarını görünce ne yapacağını şaşırdı.

Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanan Seçil Gezer Ok, dünkü duruşmada İbrahim Kandemir ile hiç bir ilişkisinin olmadığını söyledi. Genç kadın, Kandemir'den biri 85, diğeri de 121 milyar lira olmak üzere toplam 206 milyarlık çeki, boşandığı eşi Adnan Gezer'in alacağına karşılık tahsil ettiğini söyledi.

'ÇEK KOÇANIMI ALDI'
Seçil Gezer Ok ile yaklaşık 3 ay ilişkisi olduğunu belirten Rizeli müteahhit İbrahim Kandemir ise "Seçil önce güvenimi kazandı, sonra da beni dolandırdı" dedi. Genç kadın ile 6 ay önce müteahhit Mehmet Akay''ın bürosunda tanıştığını ve daha sonra otelde birlikte olduğunu belirten Kandemir, şöyle devam etti:

"Bana Adana'dan eşinin borçları nedeniyle kaçıp buraya yerleştiğini söyledi. Yardımcı olmak için bazı borçlarını ödedim. Ev tutup eşya aldım. Bir gün perdeciye para ödeyeceğini söyleyip benden çek koçanımı aldı. Bir daha geri vermedi.

O arada çeklerle, Serik'te bir kooperatiften 6 daire almış. Seçil'in suç ortağı ise DYP Merkez İlçe eski Başkanı Hüseyin Sapmaz. Onunla bir olup beni dolandırdı."

Daha sonra İbrahim Kandemir'in avukatı Ömer Yeşilyurt, mahkeme heyetine müvekkiliyle Seçil Gezer Ok'un sarmaş dolaş çekilmiş 16 adet fotoğrafını delil olarak sundu. Delillerin arasında Ok'un, Kandemir'in cep telefonuna çektiği 11 adet müstehcen aşk mesajı da yer aldı. Duruşma, delillerin incelenmesi için ertelendi.

Erol AKKIR

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır