kapat
25.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Nataşa kafe!


Trabzon polisi yaptığı baskınlarda şaşırdı, kaldı. Bar ve diskolarda müşteri arayan Nataşalar'ın artık halka açık kafelerde pazarlığa giriştiği ortaya çıktı
Trabzon'da Çömlekçi ve Taşbaşı semtlerinde Nataşalar'ın pazarlık yaptıkları ihbarı üzerine harekete geçen Ahlak Masası ekipleri, önceki gün 17 Nataşa ve 9 Türk kadınını yakaladı. Olayın en ilginç yönü Nataşalar'ın pazarlık yapmak için artık halka açık kafeleri tercih etmesiydi. Zira baskın yapılan mekânlardan sadece biri otel, diğer 3'ü ise kafeydi.

TÜRKLER DE VAR
Baskınlarda, fuhuş pazarlığı yaptığı belirlenen 17 Nataşa'nın yanı sıra 9 da Türk hayat kadınının yakalanması emniyet yetkililerini de şaşırttı. Yetkililer, "Türk hayat kadınları eskiden disko ve barlarda müşteri ararlardı. Ancak son dönemde Nataşalar'ın arasına karışarak kafelerde pazarlık yapmaya başladılar" diyor.

ÖNLEM ALACAĞIZ
Sürekli kontrol yapılmasına rağmen fuhuşun Trabzon'da sektör haline gelmesinin önüne geçilemediğini söyleyen polis yetkilileri, "Eskiden sadece yabancı uyruklu kadınların pazarlandığı yerlerde şimdi Türk kadınlar ve öğrenciler de pazarlanıyor. Bu durumu önlemek için daha radikal önlemler alacağız" diye konuştu. Bir süre gözaltında tutulan hayat kadınları ise sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra yabancı uyruklu olanları sınırdışı edildi, 9 Türk ise serbest bırakıldı. Kafeler ile otele de 40 gün kapatma cezası verildi.

Ersin RAMOĞLU

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır