kapat
25.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Prens'e büyük ilgi gösterdiler


Prens William'ın St. Andrews Üniversitesi'ne kayıt yaptırmasının ardından bu yıl okula başvurularda yüzde kırk dörtlük bir artış yaşandığı ortaya çıktı
İskoçya'nın Fife kasabasındaki okuluna babası Prens Charles'la gelen 19 yaşındaki William, çoğunluğu kız 4 bin kişi tarafından karşılandı. Sanat tarihi okuyacak olan William'ı görmek için sadece öğrenciler değil kasabanın sakinleri de akın etti. Öğle yemeğini Ana Kraliçe Margaret'in Balmoral'daki sarayında yedikten sonra babası Charles'ın kullandığı Vauxhall Omega marka bir arabayla okula gelen yakışıklı Prens, sıradan bir öğrenci olmak istediğini söyledi.

'SIRADAN ÖĞRENCİYİM'
Basından kendisini rahat bırakmasını isteyen William, amacıkızların kendisini ideal damat adayı olarak görmelerinin bir önemi olmadığını belirtti. Neden İngiltere'de değil de İskoçya'daki bir üniversiteyi tercih ettiği sorusuna ise "Daha önce de burada yaşadım. Ayrıca Galler'i de çok merak ediyorum. Burası oldukça küçük ve sakin bir yer, istediklerimi fazlasıyla yapabilirim" cevabını verdi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır