kapat
20.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Asil kartal operasyonu


1. Santrfora ilk aday İstanbullu Mehmet Yozgatlı. 2. Sağ kanat için Denizlili Ali Tandoğan ve A.Hassan gündemde
Siyah-beyazlılarda hareketli ve sıcak günler yaşanmaya başladı. Alınan kötü sonuçlar üzerine transfer için düğmeye erken basmak zorunda kalan Beşiktaş yönetimi, öncelikli olarak yeni bir santrfor arayışına girdi.

Bu konuda ilk girişimi İstanbulspor'a yapan ve genç golcü Mehmet Yozgatlı'yı renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş, sarı-siyahlı kulübün 1 milyon dolar bonservis istemesine üzerine, bu oyuncudan vazgeçti. İstanbul'un ise Mehmet Yozgatlı yerine siyah-beyazlılara Arnavut Bushi'yi teklif ettiği; Beşiktaş'ın düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Ümit sakatlandı
Beşiktaş'ın gözden çıkardığı ve PAF takıma gönderdiği Ali Eren ise bu operasyon döneminin kilit ismi oldu. İlk olarak Denizli'nin sağ kanadında görev yapan Ahmet Hassan ile Ali Tandoğan'a talip olan Beşiktaş, yeşil-siyahlı ekibe bu oyuncular için Ali Eren'i önerecek. Yurt içinde ve dışında santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta bu mevkiiye alınması düşünülen oyuncunun ismi sır gibi saklanırken; F.Bahçe'nin İsveçli golcüsü Andersson'un da Ali Eren'le takas olabileceği söylentileri kulislerde dolaşmaya başladı. Bu arada belinde sorun olan Ümit idmanı yarıda bıraktı.

NİHAT'A ALTERNATİF ARANIYOR
Stavrum'dan pek memnun olmayan Beşiktaş, santrfor için arayışa geçti. İstanbulspor'un genç yıldızı Mehmet Yozgatlı'ya talip olan Kartal, bu oyuncunun 1 milyon dolarlık maliyeti nedeniyle şimdilik frene bastı. Beşiktaş ayrıca Aralık'taki yeni transfer döneminde Real Sociedad'a satılması düşünülen Nihat'ın yerini doldurmak için, Denizli'den Ali Tandoğan ile Ahmet Hassan'ı takas yoluyla almaya çalışıyor.

FATİH DOĞAN

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır