kapat
20.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Paylaştığınız değerlerle ilgili konular yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız sıkıntılarınızın sizi yönlendirebileceği bugün, iş ve aile ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün Kova'daki Neptün'ün Akrep'teki Ay'la açısı, ikili ilişkilerinizde zorluk yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Günlük işlerinizi yoluna koyarken hevesli ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Akrep'teki Ay'ın Jüpiter'le rahat ilişkisi, aşkta sizi çok mutlu edebilecek gelişmelerle karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tartışmalar sevginize katkıda bulunabilir ve kıskançlık hisleriniz aşırıya varmadığı sürece mutlu olabilirsiniz


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün Akrep'teki Ay'ın etkilerini güvenliğiniz ve yaşadığınız yerle ilgili konularda hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizde olumlu değişimler gözlenebilir. Bugün sevdiklerinizin ve ailenizin üstüne fazlasıyla düşmeniz mümkün.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Akrep'teki Ay'ın olumlu etkileri kendinizi ödüllendirme isteğinizi güçlendiriyor. Çevresel şartları değerlendireceğiniz bugün iletişim yeteneğinizden yararlanabilirsiniz. Enerjinizi sevdiğiniz konulara yönlendirebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başarılı olabilir, harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz. Beklenmedik para hareketleri bütçenizi destekleyebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ay bugün ruhsal açıdan sizi destekliyor. Kendinize ve sevdiklerinize biraz daha objektif bir gözle yaklaşmaya çalışmalısınız.Yapmak istediğiniz yenilikler için enerjiniz ve motivasyonlarınız oldukça yüksek.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Duygularınızın hassas olacağı bugün, çevrenizden etkilenebileceğiniz görülüyor. İçsel dünyanızın zenginliği sizi olumlu yönlendirebilir. Bilinçaltı problemlerinizden rahatlatıcı çalışmalar yaparak uzaklaşabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Enerjinizi idealist çalışmalarınıza yönlendirmek isteyebileceğiniz bir gün. Fikirlerinizi uygulayabileceğiniz projelerde yer almak sizi mutlu edebilir. Maddi desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz bugün, dostlarınızdan yardım görebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Meslek yaşantınızda beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gün. Duygularınıza hakim olamamak yüzünden sevdiğinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün kişisel isteklerinizi gerçekleştirmede ısrarlı olabileceğiniz görülüyor


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Akrep'teki Ay'ın burcunuza rahat etkileşim yapacağı bugün, etrafınızla barışık olabilir, yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Yapmak istediğiniz yeniliklerde yüksek motivasyona sahip olabileceğiniz görülüyor.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır