kapat
20.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Şalter kavgası!


Tüm Türkiye'nin heyecanla izlediği maçın 69. dakikasında Şükrü Saraçoğlu'nun karanlığa gömülmesi tartışma yarattı
Fenerbahçe ile Barcelona arasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Şampiyonlar Ligi maçının 69. dakikasında kesilen elektrik tartışma yarattı. Sorumlular topu birbirlerine atarken, Fenerbahçe Yönetimi, ışıklandırma sistemini elden geçirmeye hazırlanıyor.

FENERBAHÇE NE DİYOR?
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Atilla Kıyat, kesintide işgüzarlığı olanları cezalandıracaklarını belirterek; "Işıkların sönmesi şüphelendirdi. Ancak maçtan önce de böyle bir kesintinin yaşandığını öğrendik. Işıkları söndüren şalter güvenli bir yerde. Herşeye rağmen, bu işte bir işgüzarın parmağı varsa, gereken yapılır" dedi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu ise; "Titreşimden dolayı kumanda kablosunda meydana gelen arıza nedeni ile ışıkların kesildiği, lambaların tekrar devreye girmesi için soğuması gerektiği, bunun da zaman aldığı tespit edildi" açıklamasını yaptı.

GALATASARAY ÇATTI
Ali Sami Yen Stadı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Osman Güneri ise elektrik kesintisini tecrübesizliğe bağladı. Güneri "Her stadda jeneratör var. Bunlar 10 saniyede devreye girer. Eğer jeneratörün elektrik bağlantısı yapılmamışsa lambaların soğuması beklenir. Biz önlemimizi aldık. Maç boyunca jeneratör açık kalıyor. "

Mert İNAN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır