kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Revivo üzgün
ABD'ye düzenlenen saldırı, F.Bahçe kafilesindeki herkesi üzerken, İsrailli yıldız Revivo perişan oldu. Olay yerinde bulunan 4 bin vatandaşının kayıp olduğunun açıklanması ve güvenlik nedeniyle İsrail'e uçak seferlerinin iptal edilmesi yıldız futbolcuyu çok endişelendirdi. Sabaha kadar gelişmeleri izleyen Revivo, eşi ve çocukları ile anne-babasını çok merak etti.

Uche hastanelik
Fenerbahçe'de Uche hastanelik oldu. İshal olan Nijeryalı futbolcu dün Köln'de bir hastanede kontrolden geçti. Rahatsızlığı süren Uche bugün bir kez daha doktor kontrolünden geçecek. Bu arada Abdullah, Leverkusen maçını unutup, Yozgat'ı düşündüklerini söyledi. Yıldız oyuncu, "Tekrar lige konsatre olmalıyız" şeklinde konuştu.

Oktay: Beklerim
F.Bahçe'ye transferinden sonra sadece İstanbulspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Oktay, "Sabırla bekliyorum" dedi. Yıldız oyuncu, "Hocamın beni ne zaman sahaya süreceğini iyi biliyorum. Ben kendimi hep hazır tutarsam oynarım. Oynadığımda da kimseye pişmanlık vermem. Önemli olan sahaya çıktığımda da verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmem" diye konuştu.

G.Birliği: Keşke ertelenmeseydi
UEFA'nın tüm Avrupa kupaları karşılaşmalarını ertelemesi üzerine, ülkemizi UEFA Kupası'nda temsil eden G.Birliği ve Gaziantepspor kulüpleri de durumdan etkilendi. H.Tel Aviv ile oynayacak olan G.Antep kararı olumlu bulurken, Halmstad ile karşılaşacak olan G.Birliği ise ertelemeye tepki gösterdi

Süper Mondi
G.Saray'ın Taffarel'den sonra kalesini emanet ettiği Mondragon, yaptığı kurtarışlarla Lazio galibiyetinde önemli pay sahibi oldu. Kolombiyalı kaleci, "İlk kez Şampiyonlar Ligi'nde oynadığım için biraz heyecanlıydım. Ama çok iyi konsantre olmuştum. Daha iyi uyum sağladıkça daha da iyi olacağım" dedi

Galatasaray dalga geçti
Lazio'nun yenilgisi İtalyan basınında geniş yankı uyandırdı. La Gazzetta dello Sport, "Galatasaray dalga geçti. Dev gibi Stam bile Lazio'ya yetmedi" derken, Tuttsport "Lazio krizde. Ümit Karan'dan ceza" başlığını attı. Corriere dello Sport ise, Crespo'nun "Saçma sonuç" sözlerine yer verdi. La Stampa, "Lazio çöktü" diye yazdı.

Hentbolda yenildik
Hentbolda Erkek Milli Takımı, Fas'a 34-32 yenildi ve sıralamaya giremedi. Sutopunda Hırvatistan'a 13-2 yenilen Türkiye, Akdeniz Oyunları 9.cusu oldu. Golfte de Türkiye erkeklerde 10 ülke arasında 312 puanla 4. durumda yer alıyor. Filede erkekler yarı finalde İtalya'ya 3-1 yenildi

Teniste yola devam
Masa Tenisi'nde dün erkekler ve bayanlarda çiftler müsabakaları yapıldı. Bayanlarda Nevin Mutlu, Müge Atakan ilk maçlarında Tunuslu rakiplerini 3-0 yendikten sonra, Slovak masa tenisçilere 3-2 yenilmelerine rağmen çeyrek finale yükseldiler ve madalya şanslarını sürdürdüler.

Gökdeniz yedek
Trabzonspor, Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Sadi Tekelioğlu, G.Saray'ın transfer etmek istediği Gökdeniz'e çift kalede yedek takımda yer verdi. İdmana sakatlığı süren Hami katılmazken, hafif sakatlıkları süren Güngör ve Şenol kondisyon salonunda çalıştı.

Real 40 yıl sonra
Şampiyonlar Ligi'nde Roma'yı deplasmanda 2-1 yenen Real Madrid, tam 40 yıl sonra İtalya'da maç kazandı. Figo'nun nefis bir frikik golü ve Helguera'ya yaptığı asistle zafere ulaşan beyaz şimşekler, tam 40 yıl önce, 1961'de Juventus'u Torino'da 1-0 yenmişti. Ancak bu maçın ardından oynanan 15 maçta Real Madrid 4 beraberliğe karşın 11 kez sahadan yenik ayrılmıştı.

Ümit Davala 2 yıldır İtalyanca çalışıyordu
İnter'de oynayan Okan Buruk, Milan'ın yeni transferi Ümit Davala için "Henüz buraya yeni geldi ama 2 yıldır İtalyanca çalışıyordu. İtalya'da oynamayı kafasına koymuştu" dedi. ABD'ye yapılan terörist saldırılarla ilgili olarak da Okan, dün geceyi televizyon karşısında bir şeyler öğrenebilmekle geçirdiğini belirtti. Milli futbolcu, "Bu tüyler ürpertici olayı kimin yaptığı henüz bilinmiyor. Eminim ki bu kişilerin imanı yok. İsim kullanabilirler ama bunun İslam ile alakası yok" diye konuştu. Milan Teknik Direktörü Terim de olayları büyük kalleşlik olarak yorumladı.

F.Bahçe, potada 8 özel maç yapacak
F.Bahçe Basketbol Takımı 20-30 Eylül tarihleri arasında Hırvatistan ve Slovenya'da 8 hazırlık maçı yapacak. Sarı-lacivertliler, 20 Eylül Perşembe günü Hırvatistan'a giderek, KK Zagreb, Zirinjvak, Benston ve Cibona Zagreb ile 4 hazırlık maçı oynayacak. Zagreb'ten 25 Eylül Salı günü Slovenya'ya geçecek olan F.Bahçe, Union Olimpija ve Polzela ile yapacağı özel maçlardan sonra Zagreb'te Sibenik ile maç yapıp, 30 Eylül Pazar günü İstanbul'a dönecek.

D.Şafaka-T.Bonn
Potada Avrupa kupası heyecanı başlıyor. ULEB tarafından organize edilen Avrupa Ligi eleme maçında D.Şafaka bugün Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda 19.00'da Almanya'nın Telekom takımını ağırlıyor.

Malatya, Mapeza ile sözleşme yaptı
Malatyaspor Mapeza ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.2. Başkanı Ahmet Yalınkılıç, Adanasporlu Evren ile de prensipte anlaştıklarını ve bonservisindeki prüzün giderilmesi halinde G.Saray maçına yetiştirileceğini söyledi.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır