kapat
13.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
İkizler'deki Ay'ın açıları, organizasyon kabiliyetinizin yüksek olabileceği bir günü vurguluyor. Girişimciliğinizi grup çalışmalarında ifade edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan ideallerinizi gerçekleştirmede destek alabileceğiniz gözleniyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Maddi konuların ön planda olabileceği bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Çok kazanabileceğiniz gibi zevkleriniz için harcamalarınızı artırabilirsiniz. Yatırımlarınızı yaparken risk almaktan kaçınmalısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Merkür'ün Pluto'yla rahat etkileşimi yaratıcı düşüncelerinizden maksimum yararlanabileceğiniz güne işaret ediyor. Ayrıca Satürn'le birleşen Ay, biraz temkinli olsanız da her konuda disiplinli ve çalışkan bir yapıyla hareket edebileceğinizi belirtiyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Kendinizle barışık olabileceğiniz bir gün. Ay, yalnız başınıza oluşturacağınız her türlü planın sonuçlarından maksimum verim alabileceğinizi vurguluyor. Bugün yardımlaşmaya önem verebilir ve sevdiklerinizden yardım görebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Kendinizi sosyal ve eğlenceli ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gün. İdeallerinize kanalize olarak tatil ve gezi planları yapma isteği içinde olabilirsiniz. Ortak çalışmalarda ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı uygulayacaksınız.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
İkizler'deki Ay'ın durumu kariyerinizde güçlü motivasyonlara sahip olabileceğinizi belirtirken, otoritelerin dikkatini çekerek beğeni kazanabileceğinizi vurguluyor. Ay'ın açıları, yaratıcı düşünceleriniz sayesinde birçok yenilik yapabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
İkizler'deki Ay'dan rahatlatıcı etkiler alıyorsunuz. Seyahatlere ve yeni konularla gelebilecek fırsatlara açıksınız. Merkür'ün Pluto'yla etkileşimi enerjisi size eğitim ve ticaretle ilgili konularda fırsatlar getirebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ortak paylaşımlarınızla ilgili isabetli kararlar alacaksınız. Borç alacak ilişkilerinden kârlı çıkmanız mümkün. Zaman zaman sizi tereddütte bırakabilecek etkiler alacağınız gözlenirken yeni çevrelerde aradığınız şartlara kavuşabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ay, tek başınıza hareket etmekten zevk almayacağınıza işaret ediyor. Partnerinizle birbirinize iş ilişkilerinizde ve daha birçok konuda destek olabilirsiniz. Ay'ın enerjisiyle iş konusundaki yatırımlarınız olumlu sonuçlar getirecektir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Pratik yaklaşımlarınız girişimlerinizi hayata geçirebilmeniz açısından olumlu sonuçlar verebilir. Fakat iş yerinizde oluşacakrekabetlere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Fiziksel kondisyonunuzu destekleyecek girişimlerde bulunun.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aşkta gerginliklere açık olsanız da enerjinizi olumlu yönlendirebilirseniz yanlış anlaşılmaları engelleyebilirsiniz. İkizler'deki Ay, enerjinizin insanlara ilginç geleceğini vurgularken, aşk yaşamınızla ilgili hoş gelişmeleri gündeme getirebilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İkizler'deki Ay'dan ev ve aile yaşantınızı destekleyen etkiler alıyorsunuz. Yaşadığınız mekân için harcamalarda bulunabilir ve alım-satım konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle ilişkileriniz önem kazanıyor.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır