kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

'O taç sana yakışmıyor Hakan'


ATV 'de dün gece yayınlanan Bir Yudum İnsan belgeselinde Metin Oktay'ın eşi Servet Hanım, Hakan Şükür'e ateş püskürdü, "Sana o tacı vermiştim. Ama Metin'in ismine layık olamadın. Tam bir zavallısın."
Galatasaraylı unutulmaz gol kralı Metin Oktay'ın ölümünün 10.yıldönümü anısına hazırlanan ve dün gece yayınlanan Bir Yudum İnsan belgeselinde Metin Oktay'ın eşi Servet Oktay şok açıklamalarda bulundu.

"Bir sabah gazeteleri açtım. Hakan Şükür, Metin Oktay'ın mezarına gitmiş, dua etmiş. Çok etkilendim. Ağlamaya başladım. Aslında tüm futbolcular gidermiş, sonradan öğrendim. Ama bu niye gazetelerde çıktı, anlamadım" diyen Servet Oktay, Nebil Özgentürk'e şunları anlattı: "Hakan Şükür'e Metin'in tacını verdim. İzmir'in şeref madalyasını verdim. Bir hatıra kitabı vardı, onu verdim. Ama Hakan, Metin'in ismini taşıyamadı. Metin çok duygulu bir çocuktu. İlk karısı ve bütün ailesi depremde ölmüş, ama bir tek çiçek yollamıyor, gidip bir omuz vermiyor... Metin'in ahlâkını taşıyamadı bu çocuk.. Sürekli para lafları ediyor... Tam tabiriyle zavallı...."

'Affet beni Metin'
Servet Oktay'ın Özgentürk'ten son bir isteği de oluyor, "O tacın benim için manevi değeri yüksek olduğundan size gelip iade etse memnuniyetle kabul ederim. Yaptığım hatadan dolayı Metin beni affeder."

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır