kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Bu paraya bu kadar!


Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, yöneticilere, "Bu mali şartlarda aldığımız yabancılardan süper futbol beklemek yanlış. Ama daha iyi olacaklar" dedi
Beşiktaş'ın yumuşak karnı haline gelen yabancı futbolcular için teknik direktör Daum, yöneticilerle yaptığı toplantıda ilginç sözler sarfetti. Alman hoca, yöneticilerin sorusu üzerine, "Bu ekonomik şartlarda alınan futbolculardan süper futbol beklemek yanlış. Ama şu anda da adaptasyon dönemindeler ve gerçek performanslarını göstermiyorlar. Onlara zaman gerek ve çok daha iyi olacaklardır. Hepsine kefilim" dedi ve tek tek yabancıları anlattı:

"Baya lider olacak"
BAYA: Çok yetenekli. Ancak henüz takım arkadaşlarıyla iletişim sorununu halledemedi. Bundan kendisi de şikayetçi ve Türkçe öğrenmeye çalışıyor. Bir iki ay içinde ortasahada ipleri eline alır.

KJAER: Yaşından dolayı eleştirildi ancak kalecilik biraz da tecrübe işi. Ona güveniyorum. Sadece ben değil Danimarka Milli Takımı da güveniyor. Samsunspor maçında kırık parmağıyla oynamayı kendisi istedi. Bu nasıl bir karaktere sahip olduğunu da gösteriyor.

"Ronaldo jokerim"
RONALDO: Çok soğukkanlı ve iyi bir futbolcu. Ama takıma geç katıldı ve Almanya kampına katılamadı. Uyum sorunu üst seviyede. Arkadaşlarının isimlerini bile yeni yeni öğreniyor. Ondan defansın her yerinde yararlanabilirim.

"Veit çok gol atar"
VEİT: Her takımın ihtiyacı olan bir görev adamı. Bireysel futboluyla çok iyi görünmeyebilir ama tam bir takım futbolcusu. Kendine güveni geldiğinde, hücumda da görünür ve çok gol atar.

STAVRUM: Çok iyi çalışıyor. Birbirimizi yeni tanıyoruz. Onun da zamana ihtiyacı var. Ancak yetenekli bir oyuncu ve zamanla faydalı olacaktır.

FATİH DOĞAN

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır