kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Fener eve döndü


Leverkusen ile karşılaşamadan yurda dönen F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'nde ilk iki maçını Barcelona ve Lyon ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak

Kafile akşam döndü
ABD'de önceki gün meydana gelen saldırı nedeniyle UEFA'nın dünkü Avrupa kupası maçlarının tümünü ileri bir tarihe ertelemesi üzerine, F.Bahçe, Bayer Leverkusen'le oynaması gereken karşılaşma için gittiği Almanya'dan dün İstanbul'a döndü. Sarı-lacivertliler, olaylardan duydukları üzüntüyü dile getirirken, UEFA'nın maçları ertelemesinin normal olduğunu ifade ettiler. Teknik direktör Mustafa Denizli, olayların herkesi etkilediğini söyledi.

Denizli: Karar normal
Denizli, "Kritik ve üzücü bir gün. Bu şartlarda maçların oynanmaması normal" derken şöyle devam etti: "Bu olayların ardından futbolcularımızı motive etmemiz ve maça hazırlamamız zor olurdu. İyi hazırlanmıştık ancak, futbolcularımızın çoğunun kafası bu olaylarda olduğu için maçın oynanmaması normal. Çok kötü bir olay. Yaşanmamasını dilerdik ama yapacak bir şey yok. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız."

Fener'e Kadıköy avantajı
Olayların üzüntüsünü yaşayan sarı-lacivertliler, Bayer Leverkusen maçının ertelenmesinin ardından, Şampiyonlar Ligi'nde ilk iki maçını Barcelona ve Lyon'la İstanbul'da oynamanın kendileri için önemli bir avantaj olduğunu ifade ettiler. F.Bahçeli futbolcular, Kadıköy'de oynayacakları iki karşılaşmayı da kazanıp gruba 6 puan ve moralle başlayacaklarını iddia ettiler. F.Bahçeli futbolcular Yozgat maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.

10 Ekim'de oynayacaklar
F.Bahçe, ertelenen Leverkusen maçını 10 Ekim tarihinde oynayacak. Tarihinde ilk kez bir ülkedeki yas nedeniyle tüm Avrupa kupası maçlarını erteleyen UEFA, dün yaptığı toplantıda ertelenen karşılaşmaların tarihlerini belirledi. Buna göre Şampiyonlar Ligi'ndeki dört grubun ertelenen karşılaşmaları 10 Ekim çarşamba günü, UEFA Kupası ilk tur ilk maçları ise 20 Eylül perşembe günü oynanacak. UEFA Kupası'nda rövanş maçlarının daha önce belirlendiği gibi 27 Eylül'de oynanacağı açıklandı.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır