kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Biz bunu söylemiştik


ABD'deki terör saldırılarını kınayan Cumhurbaşkanı Sezer, "Sanıyorum Batılı ülkelerin terörizme bakış açıları dünden itibaren değişmiştir" dedi
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, ABD'de yaşanan terör eylemeni şiddetle kınadığını açıkladı. Sezer, Türkiye'nin, terörizme karşı savaşımda uluslararası işbirliğinin geliştirilmesi gerekliliğini uluslararası her platformda dile getirdiğini, dün ABD'de yaşanan olayların bu düşüncenin doğruluğunun bir göstergesi olduğunu belirtti. Sezer şöyle devam etti:

'ŞİDDETLE KINIYORUM'
"Dün Amerika'nın çeşitli yerlerinde meydana gelen terörist saldırıları nefretle ve şiddetle kınıyorum. Dostumuz ve müttefikimiz olan ABD'nin acılarını paylaşıyorum. Zor günlerinde halkının yanında yer almaktayız. Terörizmi her zaman insanlığa karşı işlenmiş bir suç olarak niteledik. Bu nedenle de terörizme karşı savaşımda uluslararası işbirliğinin güçlendirilmesinin gerekliliğini uluslararası her platformda dile getirdik. Dün yaşanan bu kötü olay bizim bu düşüncemizin ne kadar doğru olduğunun bir göstergesi oldu. Böyle bir olayın yaşanmamasını dilerdik. Bu nedenle, terörizmle savaşım konusunda uluslararası işbirliği mutlaka artırılmalıdır. Sanıyorum Batılı ülkelerin de terörizme karşı bakış açıları dünden itibaren değişmiştir."

BUGÜN DOĞUM GÜNÜ
Ayrıca, Cumhurbaşkanı Sezer, bugün Çankaya Köşkü'nde 2. yaş gününü kutlamaya hazırlanıyor. 1941 doğumlu olan Sezer, bugün 60. yaşını doldurarak 61 yaşına girecek. Başak burcu olan ve burcunun temel özelliği çerçevesinde "mütevazılığı" ile tanınan Sezer'in doğum günü için Köşk'te özel bir hazırlık yapılmadı.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır