kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ankara uyumadı


ABD'ye yapılan kamikaze saldırıları Başbakanlık, Genelkurmay Başkanlığı ve Dışişleri'ne önceki gün uykusuz gece yaşattı
Amerİka Birleşik Devletleri'ne yapılan terörist saldırıları yakından izleyen Ankara'da, başta Başbakanlık, Genelkurmay Başkanlığı, Deniz Kuvvetleri, Dışişleri Bakanlığı, MGK Genel Sekreterliği'nin ışıkları gece geç saatlere kadar sönmedi.

Başbakan Bülent Ecevit'in, Genelkurmay, Milli Güvenlik Kurulu ve Dışişleri yetkilileri ile yaptığı toplantının ardından Başbakanlık Kriz Yönetim Merkezi çalışmaya başladı.

Başbakanlık'ta Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Özgün Ökmen'in başkanlığında akşam saatlerinde toplanan Kriz Yönetim Merkezi Sekreteryası 3 saat süren bir toplantı yaptı.

Başbakan Bülent Ecevit'in talimatı ile toplanan sekreteryada icracı bakanlıkların yetkilileri ile Genelkurmay ve MİT temsilcileri bir araya geldi.

Toplantı sonrasında yapılan yazılı açıklamada, ABD'de meydana gelen saldırıların ele alındığı bildirilerek, "Söz konusu saldırılarla bu saldırıların ardından doğabilecek gelişmelerin ülkemize, toplumumuza ve ulusal güvenliğimize yönelik olarak yaratabileceği sonuçlar ve bu konuda alınabilecek önlemler değerlendirilmiş, gelişmelerin yakınen izlenmesi kararlaştırılmıştır" denildi.

Bu arada MGK Genel Sekreterliği, İçişleri ve Ulaştırma bakanlıklarında da kriz masaları oluşturuldu.

Ali EKEYILMAZ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır