kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Vurun Kartal'a

Samsun-Beşiktaş maçında yaşanan 'çim skandalı' dünyanın her yerinde büyük tepki görür, yer yerinden oynar. Bizde olay ertesi gün belirli boyutlarda kınandı ve dosya rafa kaldırıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Sayın Kemal Mutlu ilginçtir hiç kimseyi suçlu bulamadı, "Ders alalım, bir daha olmasın" gibi yuvarlak laflar etti. Yok öyle şey. Zemine gömülen milyarlar var... Beşiktaş'ın maddi zararı, stada gelen medya kuruluşlarının ve seyircinin çok yönlü mağduriyeti var. Bunların hesabı sorulmayacak mı? Suçlular ceza görmeyecek mi? Kaybolan haklar nasıl iade edilecek?

Federasyondaki bazı yetkililer Beşiktaşlı yöneticilere, "Bu maç, önümüzdeki haftaların birinde Çarşamba günü İstanbul'da oynanır. Ligin ikinci yarısında da siz Samsun'a gidersiniz." demiş. Aferin federasyona! Harika bir çözüm! Ne de güzel düşünmüşler! Beşiktaş'ın Samsun'a giderek dünyanın parasını kaybetmesi, yıpranması, programının altüst olması yetmiyormuş gibi, bir de şimdi Kartal, İstanbul'da hafta arasında oynayacak, tribün hasılatında düşüş olacak. Yani zarar üstüne zarar, darbe üstüne darbe. Ayrıca seyirci sayısındaki azalma nedeniyle Beşiktaş yeterli taraftar desteğinden de yoksun kalacak. Komediye bakın siz.

Hep vurguluyorum; Beşiktaş'a üvey evlat muamelesi yapılıyor. Vurun Kartal'a! Federasyon eğer böyle bir karar alırsa, Samsun'daki skandal solda sıfır kalır. Evet, maç kısa süre içinde oynanmalı. Ama İstanbul'da değil, Samsun'a yakın bir sahada. Bundan başka bir çözüm federasyonun tarafsızlığına gölge düşürür.

Beşiktaş camiası, yöneticilerinin artık masaya yumruk vurmasını istiyor. Yıllardır süren eziklik camiayı kahrediyor. Lütfen bu gerçeği bilerek hakkınızı söke söke koparın. Tek konuşan, hak arayan Menajer Sinan Engin. Siz de artık devreye girin.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır