kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İlçelerden


Tuzla: Velilerden protesto
Farabi İlköğretim Okulu öğrencilerinin velileri, deprem nedeniyle hasar gören Tuzla Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden bir bölümünün okula yerleştirilmesini protesto etti. Okul bahçesinde toplanan bir grup öğrenci ve veli, "Sınıf isteriz" diye slogan attı. Yetkililerin feryatlarına kulak tıkadıklarını belirten veliler, küçük çocukların lise öğrencileriyle aynı okulda eğitim görmesinin sakınca yaratacağına dikkat çekti.

Poyrazköy: 27 yılda zor tamamlandı
Ulaştırma Bakanlığı tarafından yaptırılan Poyrazköy Atatürk Balıkçı Barınağı, temeli atıldıktan 27 yıl sonra hizmete girdi. 1974 yılında temeli atılan barınağın dalgakıran uzunluğunun 500 metre olduğunu söyleyen Demiryolları, Limanlar, Havameydanları İnşaatı Genel Müdürü Niyazi Zalgı, "125 büyükboy balıkçı teknesi burada barınabilecek" dedi. Poyrazköy Muhtarı, törene katılamayan Ulaştırma Bakanı'na teşekkür etti.

Bağcılar: Katlı otopark hizmete girdi
Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Fatih Sultan Mehmet Parkı ve Katlı Otopark törenle hizmete girdi. 7 bin 600 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda mini futbol sahası, basketbol sahası, dev oyun grubu, kafeterya, soyunma odaları, eğitim pisti ve süs havuzu bulunuyor. 365 araç kapasiteli otopark ise 4'ü yeraltında olmak üzere toplam 7 kattan oluşuyor.

Büyükçekmece: Engelliler yarışacak
Bakırköy Belediyesi Engelliler Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen "Engelliler Su Oyunları ve Yüzme Yarışması" 15 Eylül Cumartesi günü Büyükçekmece'deki Aqua Marin Su Oyunları Merkezi'nde düzenlenecek. Saat 11.00'de başlayacak oyunların bu yıl ilk kez gerçekleştirildiğini belirten organizasyon komitesi, yeterli katılımın olması halinde yarışların gelenekselleştirileceğini açıkladı.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır