kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İşi uzayınca Amerika'ya gidemedi!


Dünya Ticaret Merkezi'nde ofisi bulunan Washington Group mühendislerinden Erhan Atay, iş için geçtiğimiz hafta Ankara'ya geldi.
Pazar günü ABD'ye dönecek olan Atay, işleri uzayınca gidemedi ve saldırının olduğu saatte Dünya Ticaret Merkezi'nin 89. katında yapılacak olan toplantıya katılamadı. "Duyduğumda önce inanamadım" diyen Atay, "Sonra kendi adıma sevindim. Telefona sarıldım ama hiçbir arkadaşıma ulaşamadım" dedi.

Erhan Atay, "Binada her etnik kökenden, her ekonomik ve eğitim düzeyinden insan çalışıyor. Saat 07.30'dan itibaren gelişler başlar. Saldırının olduğu 08-08.30 çalışanların yüzde 95'inin bulunduğu yani en yoğun saatlerdir" diye konuştu. Atay şöyle devam etti:

SAĞLAMDI
"Bina yangına karşı da 2 saat bir süre hiçbir müdahale olmadan dayanır. Çelik belli bir ısıya ulaştığı zaman taşıma gücünü kaybeder. Uçak çarpmasına göre de dizayn edilmiş bir bina. Zaten uçak çarptığında yıkılmadı. Sanırım, uçak yakıt doluydu, belki yakıt dolu uçağın infilakıyla tahripler oldu ve bu iki saatlik zaman dilimi kısaldı."

Şule TÜRKER

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır