kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

'Beynimden vurulmuşa döndüm!'


Kızı New York'ta eğitim gören spor yazarımız Gökmen Özdenak panikle geçirdiği 1.5 saati anlattı
SABAH Spor Yazarı Gökmen Özdenak, Amerika'daki korkunç saldırıyı duyar duymaz New York'ta eğitim gören kızını aradığını ancak tam bir 1.5 saat ulaşamadığını söyledi. Özdenak, korkuyla geçirdiği dakikaları şöyle anlattı:

'ÇILDIRIYORDUK'
"Saldırıyı haber alır almaz beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü Kızım Selin New York'taydı. Karımla birlikte telefona başına geçtik. Selin'i arayabiliceğimiz üç ayrı numara vardı. Dakikalarca aradık. Bir türlü düşmüyordu. Tam 1.5 saat sonra ulaştık. O da büyük korku içindeydi. Sesini duyunca çok sevindik. Bulunduğu yer ikiz binalara 5 kilometre mesafedeydi. Kızım 'Baba toz-duman buraya kadar geliyor' dedi. Ona hemen evden çıkıp şehir dışına gitmesini söyledim. Bana metroların çalışmadığını, köprülerin kapalı olduğunu, inanılmaz bir kaosun yaşandığını söyledi. Onun çaresizliğini duydukça karı-koca çıldırıyorduk. Saatler sonra tehlike geçince rahatladık."

Öznedak, ikiz kuleleri gezdiğini belirterek "İnanılmaz büyük, inanılmaz sağlam bu iki binanın çöküşünü televizyonda dehşetle izledim" dedi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır