kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Şanslı Türk


Dünya Ticaret Merkezi'nin 50. katında çalışan Türk yatırım uzmanı: Dehşeti gördüm
İntihar uçaklarının yerle bir ettiği Dünya Ticaret Merkezi'nde çalışan Kahramanmaraşlı yatırım uzmanı Cengiz Ciğeroğlu hayatta kalmasını arabasına borçlu. Ciğeroğlu Salı günü her zamanki gibi işine gitmek üzere 08.30'da arabasına bindi. Marşa bastı ama araba çalışmadı. Ciğeroğlu, araba çalışmayınca motorun kapağını açtı. Arızanın ne olduğunu anlamaya çalışırken, radyodan saat 08.50 sıralarında şok bir haber duydu. Dünya Ticaret Merkezi'ne uçak çarpmıştı.

ARKADAŞLARIMA ULAŞAMIYORUM
Ciğeroğlu sonrasını şöyle anlattı: "Arabamın arızasını bulmak için uğraşırken, radyodan işyerimin bulunduğu kulenin yanındaki kuleye uçak düştüğünü duydum. Ne olduğunu anlamaya çalışırken, çok alçaktan uçan bir uçak daha gördüm. İşyerimi aradığım sırada radyodan ikinci bir uçağın diğer kuleye çarptığı anonsu geldi. Meğer benim gördüğüm işyerimin bulunduğu kuleye çarpan uçakmış. İki katlı evimin çatısına çıktığımda korkunç manzarayı gördüm."

Ciğeroğlu, kulelerde çalışan 100 kadar Türk tanıdığını belirterek, "Aradığım arkadaşlara ulaşamıyorum. İnşallah yaşıyorlardır" dedi.

Sırrıberk ARSLAN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır