kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kabil hızla boşaltılıyor


Amerika bir yandan "Kıyamet günü"ne yol açan saldırıların yarattığı şoku üzerinden atmaya çalışırken faciaya yol açan sorumluları bulmak için derhal harekete geçti.
İngiltere, Kanada, Fransa, Almanya, Rusya, Çin, Kıbrıs, Avustralya ile birlikte Asya ve Ortadoğu'daki tüm askeri üslerinde savaş hali anlamına gelen Delta alarmı verdi.

'VURMAK HATA OLUR'
Yapılan saldırılardan sonra gözlerin çevrildiği zanlı ülkelerden biri olan Afganistan'da da halk olası bir misillemeye karşı başkent Kabil'i boşaltmaya başladı. Özellikle burada çalışan Batılılar panik içinde evlerine geri dönmenin yollarını arıyor. Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban lideri Molla Ömer'in sözcüsü Aldülhai Mutmain, ABD'deki saldırıların ardından olası bir intikam saldırısının işe yaramayacağını söyledi. Sözcü, "Amerikalılar intikam için bireyleri hedef alırsa, bu yalnızca ABD'ye duyulan kini artırmaya yarar. Askeri ya da ekonomik, staratejik kuruluşları hedeflerse, bunlar bir füze parası bile etmez" dedi. Sözcü saldırıda Ladin'in parmağı olduğu yönündeki iddialara da, "bin Ladin böyle büyük çaplı bir operasyonu yürütecek güce sahip değil." diye yanıt verdi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır