kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İşte amatör gözüyle kıyamet


İlk saldırının ardından New Yorklular fotoğraf makineleri ve kameralarına sarıldı. En az 6 amatör dehşeti farklı açılardan görüntüledi
Amerika'ya adeta "kıyamet günü"nü yaşatan saldırıların tüm dünya tarafından an be an izlenebilmesi çevredeki amatör kameramanlar sayesinde gerçekleşti. Olayın ardından sokağa dökülen New Yorklular arasındaki meraklılar ellerinde kamera ve fotoğraf makineleriyle Dünya Ticaret Merkezi'nin çevresinden ayrılmıyor.

2 KİŞİDEN BİRİ KAMERALI
Bir gazetecinin ifadesine göre sokaktaki her 2 kişiden birinin elinde kamera var! 2 gündür tüm dünya televizyonları tarafından defalarca ekrana getirilen görüntüler ayrıntıları göz önüne seriyor.

Hatta birçok televizyonda, uçakların kulelere çarpış anları farklı açılardan yer alıyor. En az 6 amatör kameramanın çektiği görüntüler sayesinde uçakların modeli, hangi havayoluna bağlı olduğu hatta kaç derecelik açı ile kulelere kamikaze dalışı yaptığı tespit edilebildi.

CESUR DOKTOR
Kulelerin bulunduğu yerin New York'un en gözde turistik yerlerinden biri olması elinde hatıra fotoğrafı çekmek için kamera bulunduran kişilerin sayısının yüksek olmasının en büyük nedeni. Hatta bölgedeki ABD'li bir doktor dumanlara aldırmayarak insanların olaydan nasıl etkilendiklerini tüm dünyaya gösteriyor.

TAM ÇARPMA ANI
Amatör bir kameramanın, Dünya Ticaret Merkezi'nin hemen karşısından yakaladığı bu görüntü Kamikaze saldırısını apaçık ortaya koyuyor.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır