kapat
30.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

KISA KISA KISA


Kaptan'ın forması Sezer'e
Basketbol Milli Takımımız, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i makamında ziyaret etti. Kaptan Orhun Ene, formasını Sezer'e hediye ederken teknik kadro ve oyuncuların imzaladığı bir top da Cumhurbaşkanı'na verildi. Ahmet Necdet Sezer, ayrıca salona asılacak büyük formayı imzalarken, "Türkiye'nin ilk 5'e gireceğine inanıyorum. Yoğun programım nedeniyle ancak finale kalırsanız maçınıza gelebileceğim" şeklinde konuştu.

Tek kollu Rüştü
Sol omuzundaki sakatlığı devam eden milli takımın file bekçisi Rüştü dünkü çalışmaya bandajla çıktı ve düz koşu ile yetindi. Sabahki çalışmada sağ üst adalesinde sertleşme olan Ogün akşamki idmanda düz koşu yaptı. Hafif bir sakatlığı olan Alpay ise akşamki antrenmana katıldı.

Antalya karıştı
Antalyaspor'da teknik direktör krizi tam bir muammaya dönüştü. Basın Sözcüsü Murat Bulat, teknik direktör Cezmi Turhan'ın sözleşmesinin feshedildiğini söylerken, Turhan görevinin başında olduğunu belirtti ve dün sabahki idmana çıktı. Turhan, "Yönetim bana sözleşmemi feshetmemi önerdi ben de 3 aylık alacağımın yanısıra, 2 aylık maaş tutarında tazminat istedim" dedi.

Rize'ye ceza yağdı
G.Saray'a sahasında 6-3 yenilen Çaykur Rizespor'da 4 futbolcuya ağır para cezaları verildi. Basın Sözcüsü Hasan Külünkoğlu, Alnoudji ve Kürşat'a G.Saray maçı içinde birbirleriyle tartıştıkları için 2.5 milyar, disiplinsiz hareketlerde bulunanan Chikelue'ye 1.5 milyar, Ümit Ozan'a ise 500 milyon lira para cezası verdiklerini söyledi.

Favoriler kazandı
Teniste sezonun son Grand Slam Turnuvası Amerika Açık'ta favoriler kazanmaya devam ediyor. Bayanlarda 2 numaralı seribaşı Capriati, 8 numaralı seribaşı Fransız Mauresmo, 19 numaralı seribaşı Avusturyalı Schett, Serana Williams ve Davenport bir tura adım attılar. Erkeklerde ise 1 numaralı seribaşı Kuerten, 4 numaralı seribaşı Avustralyalı Hewitt, 7 numaralı seribaşı Rus Kafelnikov ve 18 numaralı seribaşı ABD'li Roddick tur atladılar.

Kurada skandal
Hırvatistan'ın Varteks Varazdin takımına UEFA kazığı.. Bu sene UEFA Kupası'nda mücadele edecek olan Varteks'in, kısa bir süre önce yapılan kura çekiminde seri başı olarak yer alması gerekiyordu. Ancak UEFA yetkilileri bunu atlayınca Hırvat ekibine kura çekiminde rakip olarak İngiltere'nin Aston Villa ekibi çıktı. Bunun üzerine UEFA'ya itiraz eden Varteks Varazdin yetkililerine yanıt UEFA Genel Sekreteri Gerhard Aigner'den mektupla geldi: "Özür dileriz, bir hata oldu. Ama yapacak bir şey yok. Size UEFA Kupası'nda başarılar dileriz.."

Dev adamlar büyüteç altında
Radiosport'ta yazarımız Ömer Araz'ın Serdar Koçyiğit ile birlikte hazırlayıp sunduğu Basketbol programının bugünkü konuğu Akşam gazetesi yazarı Prof.Dr. Deniz Gökçe olacak. Program 18.00'de yayınlanacak

Osman sakatlandı
Süper Lig lideri Trabzonspor'un teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, "Takımda düşüş olacağını sanmıyorum. Her geçen gün mücadelemiz artarak, devam edecek. Her zaman başarıyı arayan ve doymayan bir takım olacağız" dedi. Öte yandan dün akşam yapılan idmanda sol ayak bileğine darbe alan Osman sakatlandı. Çift kale maçta 5 gol birden atan Eduardo çalışmanın yıldızı oldu.

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır