kapat
30.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Kova'daki Ay'ın Neptün'le birleşmesi arkadaş toplantılarında ilginç kişilerle tanışacağınızı öngörüyor. Kendinizi garip hissedebilir ve ortama yabancılaşabilirsiniz. Aslan'daki Venüs'ün desteğiyle çekiciliğinizin fark edilecek.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ay'ın Neptün'le birleşmesi sıkıntı yaptığınız şeylerin kendi bilinçaltınızın ürünü olduğunu vurguluyor. Yapınız her şeyi garantiye almaya eğilimli olduğu için belirsizliklerin canınızı fazlaca sıkması mümkün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ay'ın burcunuza oluşturacağı rahat açı iyimser yapınızı güçlendiriyor ve çevrenize olumlu yaklaşmanız her konuda başarılı olmanıza yardımcı oluyor. Bu durum gerek işinizde gerekse aşk yaşamınızda olumlu gelişmeleri gündeme getirebilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ay, kendinizi ruhsal açıdan rahat hissedebileceğinizi belirtiyor. Kendinizi sevdiklerinize çok yakın hissedebilir ve onlara karşı çok şefkatli yaklaşabilirsiniz. Başkalarının ihtiyaçları önemli ama kendinizi de şımartmayı ihmal etmeyin.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Kova'daki Ay'ın Venüsle karşıtlığı, sevgi ilişkilerinizde dikkatli olmanızı öğütlüyor. Fazla müdahaleden kaçınır ve hoşgörülü olursanız daha başarılı olabilirsiniz. Çevrenizdekiler dürüst ve adil yapınızı takdirle karşılayabilirler.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün rutin işlerinizi halledebilir; ev ve işyerinde yapacağınız temizlik ve düzenlemelerle kendinizi huzura kavuşmuş hissedebilirsiniz. Karmaşanın sizi sıkıntıya soktuğu bir gerçek. Sonuç olarak kolları sıvamak için fazla beklemeyin.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ay, aşkta hoş gelişmeler yaşayacağınızı belirtiyor. Romantik tavırlarınızla sevgilinizin ayaklarını yerden kesebilir, her iki taraf için de unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Kalbi boş olanlar geçmişten gelen bir sevgiliye hayır diyemeyebilirler.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ay'ın Neptün'le birleşmesi ailenizle birbirinize toleranslı davranmanız gerektiğine işaret ediyor. Belirsizlikten kaynaklanan sorunlar büyüyerek içinden çıkamayacağınız bir hâl alabilir. Sabırlı ve sevecen davranarak sıkıntıları aşabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kova'daki Ay, iyimser bir günde olabileceğinizi belirtiyor. Toplantı tertiplemek ve yolculuk planları yapmak için harekete geçebilir ve etrafınızı da motive edebilirsiniz. İhmal etmiş olduğunuz sevdiklerinizi aramaya ne dersiniz?


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Elinizi attığınız her konudan kârlı çıkabileceğinizi düşünmek sizi maddi yanılgılara sürükleyebilir. Biraz daha gerçekçi davranarak şansınızı fazla zorlamamış olacaksınız. Riskin sonuçlarının her zaman hoş olmayacağını kabullenseniz iyi olur.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ay, hayallerinizi uygulamak için büyük itilimler duyabileceğinizi belirtiyor. Kurtarıcılık eğilimlerinizin yüksek olacağı bugün, aşırı yardımseverlikten zarar görebileceğinizi hesaba katın. Olayları gerçeğinden farklı boyutta algılayabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ay, kendinizle başbaşa kalmak için fırsatlar arayacağınızı belirtiyor. Aslında sizin de ihtiyacınız olan bu, çünkü aşırı duyarlılığınızla hayır demek bu gün size çok güç gelebilir. Aldanmalara ve ilaç etkileşimlerine açıksınız.


 


www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır