kapat
30.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Rapajç 10 gün taktı


F.Bahçe'nin Hırvat yıldızı, gözündeki rahatsızlık için 10 günlük rapor aldı ve Mustafa Denizli'nin "İstanbul'a dön" çağrısına rağmen ülkesinde kaldı
Fenerbahçe'de, Hırvat yıldız Milan Rapajç, teknik direktör Mustafa Denizli ile restleşiyor. Ankaragücü maçında sol gözüne darbe alan ve göz korneası zedelenen Hırvat futbolcu ülkesinde kontrolden geçti. Hırvatistan'daki doktorundan 10 günlük rapor alan Rapajç'in istirahat süresini ülkesinde geçireceği öğrenildi.

Teknik direktör Denizli bu gelişme üzerine Rapajç'le görüşerek bir an önce Türkiye'ye dönmesini ve 10 günlük süreyi İstanbul'da geçirmesini istedi. Fakat Hırvat yıldız Denizli'ye "10 gün raporum var. Ülkemde kalacağım" yanıtını verdi.

Denizli'den uyarı
Bu arada Denizli, Şampiyonlar Ligi ile birlikte zorlu bir maratona gireceklerini belirterek takımdaki her futbolcusundan her an oynayacakmış gibi hazır olmalarını istedi. Denizli, "Bu zorlu maratonda her futbolcuya görev düşecek. Barcelona maçında, bugüne kadar hiç oynatmadığım bir futbolcuyu sahaya sürebilirim. Bu yüzden tüm futbolcular her an oynayacakmış gibi hazır olmalı" dedi

Öte yandan Bayer Leverkusen kulübünün temsilcileri dün İstanbul'a gelerek Şükrü Saracoğlu Stadı'nda incelemelerde bulundu.

TOPBAŞI YAPTILAR
Milli maç nedeniyle liglere ara verilince üç gün izin yapan Fenerbahçeli futbolcular dün Samandıra Tesisleri'nde antrenmanlara başladı. Milli takımlara giden futbolcuların yanısıra sakat olan Serhat da idmana çıkmadı. Sakatlığı geçen Recep ise takımla çalıştı.

Hazırlık maçı
İdmanın sonuna doğru Mustafa Doğan sakatlandı ve antrenmanı yarıda bıraktı. Öte yandan sarı-lacivertli takım pazar günü Yunanistan 1.Ligi takımlarından Skoda Xanthi ile özel bir maç yapacak. Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki maç 19.00'da başlayacak.

HAYDAR PINARCI

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır