kapat
30.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

"Siyasi ayağı varsa neticesi korkunç olur"


MHP Grup Başkanvekili İsmail Köse Vurgun operasyonu ile ilgili olarak "En yakınımızdaki, en dibimizdeki adam dahi olsa, bu ülkenin bir tek kuruşuna el atmasına ne göz yumarız, ne de fırsat veririz"dedi. Köse partisinin Erzurum il binasında düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:
"Vurgun Operasyonu yargıya intikal etmiştir. Yargının neticesini almamız lazım. İddianın gerçek olup olmadığını yargı çözecektir. Vurgun operasyonunun siyasi ayağı varsa fevkalade korkunç neticeler dogurur. Özellikle MHP gibi, ilkesini hırsızlık ve yolsuzluklarla mücadele üzerine kurmuş bir siyasi partiyle oynamak fevkalade yanlış neticiler doğrurur."

BAHÇELİ AYDINLA GÖRÜŞTÜ
Bu arada MHP lideri Devlet Bahçeli dün Bayındırlık Bakanı Koray Aydın ile başbaşa bir görüşme yaptı. Aydın görüşmede Vurgun Operasyonu ile ilgili son gelişmeler konusunda bilgi verdi. Bahçeli olayın yargıda bulunduğunu belirterek Aydın'ı açıklamalarına dikkat etmesi konusunda uyardı ve yapılan işlerle ilgili ayrıntılı döküm istedi.

SP'DEN GENSORU ÖNERGESİ
Saadet Partisi, Bayındırlık Bakanı Koray Aydın hakkında bakanlığında yolsuzluk yapılmasına göz yumduğu iddiasıyla Gensoru önergesi verdi. SP Grup Başkanhvekili Veysel Candan yaptığı açıklamada, Aydın'ın soruşturmanın sağlıklı yapılması amacıyla koltuğu boşaltması ve üst düzey bürokratlar için de sorgulama izni vermesi gerektiğini söyledi.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır