kapat
30.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Yakalarsam muck muck!


Kültür Bakanlığı'nın 'korsan yayına son' kampanyasında rol almak için Ankara'ya giden Tarkan, memurelerin öpücüklerinden kurtulamadı
Tarkan Başkent'i baştan çıkarttı! Kültür Bakanı İstemihan Talay'ı Ankara'daki Kültür Bakanlığı binasında ziyaret eden şarkıcı Tarkan, bakanlık çalışanların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bakanlık katındaki koridoru dolduran kadın personel Tarkan'a olan ilgilerini öperek gösterirken izdiham yaşandı.

Bakanlığın kültür ve sanat alanındaki bandrolsüz korsan uygulamalarla mücadele için hazırladığı televizyon kampanyasında rol alacak olan Tarkan,Talay'la bir süre başbaşa sohbet etti. Talay bu sırada şarkıcıya kendisinin sürekli olarak içtiği İçel'in kekik çayından ikram etti. Ardından bir basın ordusunun eşliğinde Bakanlığı gezen Tarkan, koridorları dolduran memurelerin "saldırısına" uğradı.

KORUMALAR YETİŞTİ
Siyah gömlek, siyah pantolon ve kahverengi kovboy çizmesiyle giyen şarkıcı, kendisini öpmek isteyen hayranlarının aşırı ilgisi karşısında sıkıldı. Memurelerin elinden korumaları yardımıyla kurtuldu. Talay ve

Korsan kasetle mücadele etmek için çalışmalar yapmak istediğini dile getiren Tarkan, "Buraya da Sayın Bakanımdan akıl, fikir almaya geldim" dedi. Kültür Bakanı Talay da, "Önümüzdeki günlerde radyo ve televizyon yayınlarında Tarkan'ın bu konuda tüm topluma mesaj veren görevler üstlenmesi, son derece yararlı olacaktır."

ASPENDOS YIKILIR MI?
Talay, Tarkan'ın Aspendos Antik Tiyatrosu'nda verdiği konserinde güçlü ses düzeni nedeniyle zarar göreceğine ilişkin ortaya atılan iddiaların hatırlatılması üzerine de, "Sadece, kuşku, soru işareti, vehimlere dayanan yaklaşımlar var. Biz gerekli önlemleri aldık" dedi. Talay Aspendos'ta daha önce de 10-12 bin kişinin olduğu konserlerin yapıldığını ama kimsenin böyle iddiaları ileri sürmediğini de hatırlattı.

Tarkan ise "Ben çekimserdim... 'Bakanım yapmasak mı acaba, yıkılır mı orası' dedim. O da 'Yıkılmaz, yap, yapmalısın' dedi. Yaptık, çok da harika bir konser oldu. Ayakta duruyor orada Aspendos. Bir daha yaparız inşaallah" yanıtını verdi.

İMZALI FOTOĞRAFINI HEDİYE ETTİ
Tarkan, Talay'a kaset kapağındaki fotoğrafını da hediye etti. Talay da Tarkan'a Kültür Bakanlığı'nın çıkardığı Klasik Müzik CD'lerinden verdi.

Bakan Talay'ın makam odasında yapılan ve çok sayıda basın mensubunun izlediği ziyaret sırasında Tarkan zaman zaman sıkıldı.

Bakanlıktan ayrılırken bakanlık personeli ve yoldan geçenlerin sevgi gösterileri yüzünden ünlü sanatçı zor anlar yaşadı.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır