kapat
30.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Tek yol evlilikti


Bir melek buldum. Sedef bu dünyanın insanı gibi değil. 21 yaşında eline erkek eli değmemiş. Benim de hep hayalim eline elim değmeden aşık olduğum biriyle evlenmekti.
Bunun diğer ilişkilerim gibi göz önünde olup, yıpratılmasını istemedim. Bu tür ilişkilerden çok sıkıldım artık.

Tek yolunu da evlilikte buldum.

Bodrum'dan ayrıldıktan sonra sürekli telefonla konuşuyorduk. İlişkimizin nasıl yürüyeceğini konuşurken ben evlenme teklif ettim, Sedef de kabul etti.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 6 yıl aradan sonra önceki gün üçüncü kez nikah masasına oturdu ve bir ay önce tanıştığı Sedef Altıntaş ile yaşamını birleştirdi. Peki herkesi şoke eden bu nikahın perde arkasında neler yaşandı? İşte sadece SABAH'ın izleyip görüntülediği nikah töreni ve yeni evlilerin açıklamaları:

DÜNYANIN EN RÜKÜŞ ALYANSI
Ünlü şovmen ile Sedef Altıntaş, nikahlarının kıyılacağı eve saat 19.30'da geldiler. Kahkahalar atarak salondan içeri giren Erbil, "düğün marşını çalayım" diyerek piyanonun başına geçti.

Nikah memuru beklenirken, Erbil ardı ardına espriler yaparak heyecanını yatıştırmaya çalıştı. El ele göz göze oturan çift, nikah öncesinde alyanslarını takmıştı. Erbil, alyanslarını gösterirken, "Kimselere görünmeyelim diye Esat'ta bir yerden aldık, dünyanın en rüküş alyansı" dedi.

Nikah memurunu beklerken sohbet ettik. Yaklaşık bir ay önce Bodrum'da tanıştıklarını anlatan Altıntaş, "Ayrı yerlerde kalıyorduk, sahilde karşılaştık" dedi. "Evlenmeye çabuk karar vermediniz mi?" sorusuna Erbil, Özlem Yıldız ve Nefise Karatay ile yaşadığı ilişkileri hatırlatarak, şu yanıtı verdi: "Bodrum'dan ayrıldıktan sonra sürekli telefonla konuşuyorduk. İlişkimizin nasıl yürüyeceğini konuşurken evlenme teklif ettim, Sedef de kabul etti. Bunun diğer ilişkilerim gibi göz önünde olup, yıpratılmasını istemedim. Bu tür ilişkilerden artık çok sıkıldım. Tek yolunu da evlilikte buldum. Birbirimizi seviyoruz. Ben ondan daha tecrübeliyim. İyi olacağımızı hissediyorum."

O BİR MELEK, BANA GÜVENİYOR
İkinci eşi Nergis Kumbasar'dan ayrılalı 6 yıl olduğunu hatırlatan ünlü şovmen, "Evliliğe meraklı değilim, bu konuda çok da seçiciyim. Birçok kişiyle evlilik yakıştırılması yapıldı. Ama evlilik kolay değil, karar vermek zor. Onun için bir melek buldum" dedi.

Erbil'in çapkınlığının kendisini endişelendirip endişelendirmediğini sorduğumuzda Sedef Altıntaş, "Bunu hiç düşünmedim" yanıtını verdi. Sedef'in sözlerini Erbil, "Bana güveniyor. O bir melek, melek olmasa evlenir mi benim gibi bir adam" diye tamamladı.

ANAP eski milletvekili Alaattin Fırat Erbil'in, SABAH Gazetesi Ankara Temsilcisi Bilal Çetin de Sedef Altıntaş'ın nikah şahidi oldular. Erbil 'evet' yanıtını verirken eşine takılmadan edemedi: "Bu herkesin alamadığı bir cevaptır!" Sedef Hanım nikah defterini imzalarken Erbil "Eşim solakmış. Şimdi öğreniyorum" dedi. Ünlü şovmen eşini alnından öperek kutladı. Heyecandan düğün pastasını bile yiyemeyen Altıntaş, evlilik cüzdanını alıp, evlendiğini annesine haber vermek üzere evden ayrıldı.

ANNEM ŞOKE OLDU, ÇOK AĞLADI
Akşamki düğün yemeğine Sedef Altıntaş'ın arkeolog olan annesi İffet Hanım'ın da katılması bekleniyordu. Ama olmadı. Sedef "Annem duyunca çok şaşırdı ve ağlamaya başladı. O gelmeyince ben de en yakın arkadaşı Dilek'le geldim" dedi. Bu sırada Dilek İşören söze girdi: "İffet ağlayarak beni aradı. Şok geçirmiş. 'Sabah okula gidiyorum diye evden çıktı, akşam evlendim diye geldi' dedi. Tabii anne olarak bu tepkisinde haklı." Sedef "Neden nikah öncesinde annesine haber vermediklerini ise şöyle açıkladı: "Okuduğum için daha evlenmemi istemiyordu. Mehmet Ali'ye kötü şeyler söyleyip, kırar diye korktum. O benim annem. Beni affeder. Bu yüzden nikahı önceden haber vermedik." Yeni gelin gecenin sonunda annesinin isteği üzerine eşiyle kucaklaşarak ayrıldı ve evinin yolunu tuttu.

Nefise'yi hiç sormadı
Sedef Altıntaş'ın birlikte olduğu kadınlardan farklı olduğunu Erbil şu sözleriyle anlattı: "Nefise ile turneye gittik. O sırada Sedef ile sürekli telefonla konuşuyorduk. Gazetelerde, televizyonlarda Nefise ile barıştığımız yolunda haberler çıktı. Sedef bir kere bile bana 'ne oluyor, barıştınız mı' diye sormadı. Böyle bir şey olur mu? Böyle bir insan tanımadım ben."

Erbil, kızı Sezin'den iki yaş büyük olan ve onunla aynı okulda okuyan yeni eşini yere göğe sığdıramıyor: "Bu dünyanın insanı gibi değil. 21 yaşında, eline erkek eli değmemiş, bugüne kadar kimseyle çıkmamış."

Sedef'in "Elime eli değen ilk erkekle evleneyim" diye dua ettiğini söyleyen Erbil, "Onun duasının kurbanı olduk" diye espri yaptı ve ekledi: "Gerçekten benim de hep hayalim eline elim değmeden aşık olduğum biriyle evlenmemdi. İkimizin de hayali gerçek oldu.

Erbil, Sedef'in ilk kez evlendiğini belirterek yakında bir düğün olacağının da sinyalini verdi: "Böyle bir kız gelinlik giymeden olur mu? İleride aile ve yakın dostlarımızın katılacağı bir düğün yemeği düzenleyeceğiz ve Sedef gelinlik giyecek. Yemeği Sedef'in annesiyle yaşadığı Ankara'da yapacağız. Erbil, "balayına çıkacak mısınız?" sorusuna, "İşlerimize bağlı. Kısa zamanda olur mu bilmiyorum ama mutlaka gideriz" yanıtını verdi. Bugüne kadar sakin bir hayat süren Sedef ise , "Artık medyatik bir hayatın olacak, buna alışabilecek misin?" diye sorduğumuzda gülümsedi: "Magazin programlarını hiç izlemem. Bundan sonra da mümkün olduğu kadar uzak duracağım".

BİZİM KIZLAR NE OLACAK?
Ünlü şovmenle eşi evine gitmek üzere ayrıldıktan sonra da sohbetimize devam ettik. Bir ara nikahının şaşkınlık yaratacağından söz ederken, Nefise Karatay ve eski nişanlısı Özlem Yıldız'ı kastederek muzipçe sordu, "Bizim kızlar ne olacak?!"

İçin acıdı mı, mutlu musun?
Mehmet Ali Erbil, bu sürpriz evliliği 3,5 yıl birlikte olduğu Nefise Karatay'a inat olsun diye mi yaptı? Nefise ve Ebru Destan'ın anlattıkları akla bu soruyu getiriyor.

Mehmet Ali Erbil, nikah masasına oturmadan yarım saat önce Nefise'nin ev arkadaşı manken Ebru Destan'ı aramış. "Söyle arkadaşına, bana yaptıklarından mutlu olsun, ben biraz sonra evleniyorum." demiş. Ebru "Şaka yapıyorsun herhalde" deyince de "Hayır. Yarın gazetede görürsün" diye yanıtlamış. Ebru telefonu kapattıktan sonra Nefise'ye durumu anlatmış. Nefise de aynen şöyle demiş: "Yok, o şaka yapmaz... Görürsün evlenir..."

Nikahtan sonra, gece yarısı, saat 02.00'da M. Ali bir kez daha aramış Ebru'yu cep telefonundan. Ebru "Mutlu musun?" diye sormuş, "Hayır değilim" yanıtını almış... "Peki öyleyse niçin yaptın bunu?", "Ben de bilmiyorum..."

Sonra Nefise almış telefonu. M. Ali sormuş: "İçin acıdı mı, yoksa mutlu musun?" Nefise sadece mutluluklar dilemiş, telefonu kapatmış.

Peki Nefise Karatay bu evliliğe nasıl bakıyor? Gerçekten neler hissediyor?

İşte söyledikleri: "Bodrum'dan döndükten sonra ben her şeyi kafamda bitirmiştim zaten. Nikah için Ankara'ya yola çıkmadan önce evime gitmiş. Ben yoktum. Evde olsaydım da bir şey değişmeyecekti. Oturup yine aynı şeyleri konuşmanın bir anlamı yoktu. Ona telefonda mutluluklar diledim. Böyle davranmakla bana bir şey yapmıyor. Yaparsa kendine yapar... Allah yolunu açık etsin..."

ŞULE TÜRKER

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır