kapat
30.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


249 milyar lira devretti
Şans Topu'nun bu haftaki çekilişinde 5+1 bilen çıkmadığı için, 249 milyar 348 milyon 570 bin lira haftaya devretti. Bu haftaki çekilişte şanslı numaralar 9, 20, 25, 32, 33 + 4 olarak belirlendi. 5 bilen 30 kişi 1 milyar 278 milyon 720'şer bin lira, 4+1 bilen 625 kişi 61 milyon 385'şer bin lira, 4 bilen 7 bin 346 kişi 7 milyon 845'şer bin lira, 3+1 bilen 19 bin 911 kişi 2 milyon 450'şer bin lira, 3 bilen 231 bin 806 kişi 620'şer bin lira, 2+1 bilen 169 bin 737 kişi 850'şer bin lira, 1+1 513 bin 010 kişi 465'şer bin lira ikramiye kazandılar. Şans Topu'nun bu haftaki çekilişinden 1 trilyon 918 milyar 65 milyon lira toplam hasılat elde edildi. Bunun 959 milyar 32 milyon lirası ikramiye olarak dağıtıldı.

Atatürk kahin miydi?
Gazeteci Ali Bektan, piyasaya çıktığında tartışma yaratan 'Atatürk'ün Kehanetleri' kitabının devamını da getirdi. Bektan, yakında yayımlanacak olan 'Atatürk'ün Gizemleri' kitabında, Atatürk'ün Nostradamus'a taş çıkaracak kehanetlerde bulunduğunu anlatıyor. Bektan, kitabında, Ahmet Muhtar'ın ağzından şöyle anlatıyor: "Dostum Ali Fuat Cebesoy anlattı. Atatürk ile Meclis koridorlarında dolaşıyorduk. Ata, odada çalışan birine dikkatlice baktı. Sonra döndü ve 'Bu adam bir gün memleketin başına geçer ama korkarım başını da kaybeder' dedi. O kişi Adnan Menderes'ti."

Bülent GÜNAL

Eşmeliler'den uzaylılara sünnet davetiyesi
Uzaylıların, Anadolu turu Haziran'ın ortalarında başlamıştı. İlk durakları da Uşak'ın Eşme ilçesi olmuştu. Ancak, yabancı ziyaretçilerinden biraz tedirgin olan Eşmeliler, onlara istemeden 'taş attılar.' Ve bu ziyaretçileri ilk gören Fevzi Can da 'uzaylılara taş atan adam' olarak tarihe geçti. Ancak, Can bu durumu Türk misafirperverliğe sığdıramadı ve kendini affettirmek için güzel bir vesile buldu; oğlunun sünnet törenine uzaylılara da davet etti. Eşmeli Can, davetiyeye, uzaylıları sünnet çocuğuna para takarken gösteren karikatür çizdirterek, altına da "Uzaylı dostlarımız da davetlidir" ibaresini koydu. Ve bu davetiyeleri bağladığı balonları uzaylılar için gökyüzüne uçurdu.

Ertan GÜRCANER

Hüseyin Velioğlu'nun yeğeni de yakalandı
İstanbul'da yakalanıp mahkemede tutuklanan 3 militandan birinin, Hizbullah'ın ölü ele geçirilen elebaşı Hüseyin Velioğlu'nun yeğeni olduğu öğrenildi. Abdülkadir Velioğlu Almanya'ya kaçış hazırlığı yapıyordu.

Balina Operasyonu'nda mali müşavire tahliye
İzmir'de hayali ihracata yönelik 'Balina Operasyonu' kapsamında 8 tutuklu sanığın yargılandığı davaya DGM'de devam edildi. Tutuklu sanıklardan eski Belediye Başkanı Burhan Özfatura'nın Genel Sekreteri Mali Müşavir Ali Galip Halıcı tahliye edildi.

RTÜK televizyon kanallarına yine ceza yağdırdı
RTÜK, Kanal 6'ya 2 kez birer gün, 1 kez de üç gün süreyle durdurma cezası verdi. Show TV, ATV, TGRT ve ETV'ye birer gün yayını durdurma cezası verildi. Bayrampaşa Cezaevi üzerinden helikopterle görüntü alan CNN Türk'ün, şarkıcı Atilla Taş'ın annesinin kim olduğu tartışmasına yer veren İnter Star'ın, "erotik reklamlar veren" Cine-5'in yayını da birer gün duracak.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır