kapat
30.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İnanılmaz ihmal Mehmet'i öldürdü


Yılanın soktuğu Küçük Mehmet, Sağlık Müdürlüğü'ne götürüldü. Ancak serum yoktu. Devlet Hastanesi'nde ise kilitli serum odası açılamayınca Mehmet öldü
Mersin'de 7 yaşındaki Mehmet Deniz, yılan sokması sonucu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Serum bulunamayınca ailesi, Sağlık Müdürlüğü'ne gitti. Burada da serum bulunan odanın görevlisinin Ankara'da olması yüzünden kilitli kapı açılamayınca küçük çocuk çırpına çırpına can verdi.

Mersin Merkez'e bağlı Kocavilayet Köyü'nde önceki gün meydana gelen olayda Mehmet Deniz adlı çocuğu elinden yılan soktu. Yakınları Mehmet'i Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede saatlerce serum arandı, ancak bulunamadı.

AİLESİ DAVA AÇACAK
Çocukları gözleri önünde ölümle pençeleşen baba İbrahim ve anne Ümmü Deniz, Sağlık Müdürlüğü'ne giderek serum bulmaya çalıştı. Ancak yetkililer, serum bulunan odanın anahtarının Ankara'da olan görevlide olduğunu söyledi. Deniz çifti yıkılmıştı, Küçük Mehmet, 12 saat sonra öldü. Oğullarının ölümünden Sağlık Müdürlüğü'nü sorumlu tutan aile dava açacağını söyledi

BU İLK SUÇLAMA DEĞİL
Öte yandan Anamur'da yaklaşık bir ay önce yılan sokması sonucu Anamur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, ancak hastanede serum olmadığı için ölen Ramazan Yıkman'ın (8) babası Yakup Yıkman da savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Selçuk YILDIZ

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır