kapat
30.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kaderin böylesi


Kilometrelerce yolda bariyersiz sadece 30 metrelik bir bölüm vardı.
Aşırı hız yapan taksici, işte tam bu noktada direksiyon hakimiyetini yitirdi. Araç karşı yöne geçince zincirleme kaza meydana geldi

Kadıköy Tuzcuoğlu Köprüsü Mevkii'nde meydana gelen trajik kazada, Dursun Sandal adlı ticari taksi sürücüsü ile tatilden dönen bir aileden ikisi bayan biri çocuk üç kişi hayatını kaybetti. Feci kazada 9 kişi de yaralandı.

MİNİBÜS ÇARPTI
Korkunç kaza, önceki gece 23.30 sıralarında meydana geldi. 34 TCA 22 plakalı ticari taksinin gece sürücüsü Dursun Sandal, aracı gündüz kullanan arkadaşı Remzi Dinç'i evine bırakmak için yola çıktı. Kartal yönüne hızla seyreden Sandal, Tuzcuoğlu Köprüsü yakınlarında önündeki aracın birden yavaşlaması üzerine direksiyonu kırdı. Dursun Sandal'ın direksiyonu kırdığı yer, Kadıköy'den Pendik'e kadar kilometrelerce yolda bariyerin olmadığı tek noktaydı. Sandal'ın aracı kontrolden çıkınca bariyersiz bu noktada kolayca yolun karşısına geçti. Ticari taksiye önce karşı yönden gelen TEKEL'e ait servis minibüsü çarptı. Minibüs hızla savrulurken taksiye bu defa da Teoman Turhan'ın kullandığı Ford marka özel bir otomobil arkadan çarptı.

KAN GÖLÜ
Korkunç kazada, ticari taksinin sürücüsü Dursun Sandal, özel otomobilin sürücüsü Teoman Turhan'ın eşi Gülay (32), baldızı Nuray (25) ve ikiz çocuklarından Burak Turhan (3) hayatını kaybetti. Direksiyonda sıkışan Teoman Turhan ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Turhan'ın kızı Hazal (5) ile ölen Burak Turhan'ın ikizi Baran ağır yaralı Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralanan ticari taksinin gündüz şoförü Remzi Dinç ve minibüsteki 6 kişi de aynı hastaneye yatırıldı.

TATİLDEN DÖNÜYORLARDI
Yaz tatillerini İzmir'de geçiren Turhan Ailesi, Çevizlibağ'da oturuyordu. Evlerine sağ salim ulaşmaları için birkaç dakikaları kalmıştı. Ancak feci kaza, bir kabus gibi ailenin üzerine çöktü. Anne Gülay Turhan, kız kardeşi Nuray ve ikizlerinden Burak feci şekilde can verdi. Talihsiz kadının eşi Teoman, kızı Hazal ve diğer ikizi Baran ise ağır şekilde yaralandı.

Celal YILDIZ

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır