kapat
30.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Kampanyaya İş'ten destek


İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, "teşkilatımıza Türk Lirası ile alım satım yapılması şeklinde bir talimatı duyuracağız" diye konuşarak, TL'ye itibar kampanyasına destek verdi
Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından başlatılan "TL'ye İtibar Kazandırma Kampanyası"na destek çığ gibi büyüyor. Kampanyaya oda, borsa ve önemli işadamlarının ardından, İş Bankası da destek verdi. İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince ATO tarafından başlatılan kampanyayı desteklediklerini bildirirken, "biz, bu kampanyanın sonuna kadar yanındayız" dedi.

Özince, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir bankası olarak bir tane para birimleri bulunduğunu belirterek, "O da Türkiye Cumhuriyeti'nin lirasıdır" dedi. Özince, şöyle devam etti.

"Ankara Ticaret Odası'nın sayın Başkanının başlattığı bu kampanya nedeniyle biz, bütün şubelerimize, teşkilatımıza Türk Lirası ile alım satım yapılması şeklinde bir talimatı duyuracağız. Türkiye Cumhuriyeti'nin maddi, manevi bütün değerlerine, parasına Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ve onların kurduğu kuruluşların sahip çıkması zaten vatandaşlık görevidir."

Özince, vatandaşların bankada döviz cinsinden hesap açmaya devam edeceklerini bunun bir bankacılık görevi olduğunu da söyledi.

Bu konuda yalnızca devletin ve onu yöneten hükümetin sorumlu görülmemesi gerektiğini de vurgulayan Özince, "devletimiz ve hükümetimiz muhakkak ki görevini yapacaktır. Ama bizler de vatandaş olarak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşları olarak üstümüze düşen sorumluluğu yerine getireceğiz" diye konuştu.

Özince, Türk lirasının değerinin korunması konusunda, Türk milletinin sorumluluklarına sahip çıkmasının önemini de vurguladı. Türk lirasından başka tanıdıkları ve bildikleri bir değer bulunmadığını belirten Özince, Türkiye'de milli paranın değerinin tartışılmaması gerektiğini kaydetti.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır