kapat
30.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Süpermen pelerini attı, imajını yarattı


Çocukları artık eskisi gibi etkileyemeyen Süpermen imaj tazeledi. O artık pelerinsiz, kostümsüz bir kahraman
Süpermen'i nasıl bilirsiniz? Genç gazeteci Clark Kent, dünya bir tehlikeyle karşı karşıya kaldığında hemen bir telefon kulübesine girer ve uzun, vücudunu saran mavi streç elbisesini giyer. Göğüsünde sarılı kırmızılı bir "S" yazar. Süpermen yeni bölümleriyle ekranlara dönüyor. Ama yeni şaşaalı üniformasını atarak, tişört ve kotla gezerek.

MATRIX'LE REKABET ZOR
Warner Bros'un önümüzdeki sonbaharda televizyonda yayınlayacağı yeni Süpermen dizisinin adı: Smallville... Süpermen bu kez karşımıza kız peşinde koşan bir lise öğrencisi olarak çıkıyor. Dünyanın ona ihtiyacı olduğunda da hemen özel güçlerini kullanmaktan geri kalmıyor tabii ki... Programın yaratıcıları Alfred Gough ile Miles Millar, Süpermen'in üzerinden elbisesini niye çıkardıklarını şöyle anlattı: "Sivilceleri olan bir Süpermen'le izleyicilerin karşısına çıkacağız. Doğruyu söylemek gerekirse, o uzun mavi streç elbiseler içinde, kendini seyirciden soyutluyordu."

Tişörtlü Süpermen, Amerikan medyasında da tartışma konusu oldu. Bazı imaj-maker'lar, "Bugünkü gençler uçan kahramalara inanıyorlar. Ancak Süpermen gibi uzun elbiselilere değil" diyor. İnternet'ten yayın yapan Calenderlive gazetesi de, gençliğin yeni kahramanlarının Matrix ya da Tombraider'daki gibi gizemli ancak bir o kadar da tehlikeli tipler olduğuna dikkat çekiyor.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır