kapat
25.08.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ne var ne yok


Modern zamanlar
Zamanı yakalamak konusundaki yeni rehberiniz Diesel saatleri; stil sahibi, modern ve coşkulu tasarımlarıyla şimdi Türkiye'de. Siyah, gri, lacivert, kahverengi ve kırmızı gibi renklerin en göz alıcı tonlarıyla bezeli saatlerin tasarımında geometrik bir çizgi hakim.

Çatlaklara son
Galenic Laboratuvarı'ndan Elancy, 20 yıldan bu yana çatlak sorununa uygun ve etkin bir çözüm getirmekte. Specific Vergetures ürünü ise hamilelik esnasında meydana gelen çatlakları önlemek için geliştirilmiş. Hamile kadınlar üzerinde de özel olarak test edilmiş.

Bedava Efes
Efes Pilsen, yeni kampanyası ile 50 cl.'lik kutu açma halkalarında milyonlarca bedava kutu dağıtıyor. Efes Pilsen'in 30 Ağustos tarihine kadar devam edecek kampanyası süresince açma halkası altında olan "yarım ay", "güneş" ve "yıldız" figürlerini bulan tüketiciler bedava Efes Pilsen kutuları kazanacaklar.

New York sadeliği
DKNY'nin Sonbahar 2001 koleksiyonu yalın kıyafetlerden oluşuyor. Boyundan bağlamalı ince ipekten hazırlanmış dantel bluzlar, uzun tüylü paltolarla vurgulanıyor. Koleksiyonda özellikle dik yakalar göz doldururken, kenarları işlenmiş ceketler aktif bir kadın yaratıyor.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır