kapat
19.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

HEY clubber! Parti bitmedi


Clubber kültürü her geçen gün hızla yayılıyor. Dünyaca ünlü DJ'lerin geldiği, 2 bin Ğ 3 bin kişinin aynı anda dans ettiği partiler tam gaz devam ediyor
Artık clubber olmayanlar da clubber'ın ne olduğunu öğrendi. Çünkü kaç haftadır tüm gazetelerde haber clubber'lar. Hele geçen hafta Kilyos'ta yapılan, bungee gibi aktivitelerin de yer aldığı 'urban bugĞkent böceği' partisi, gençlerde ve genç kalanlarda kalıcı izler bıraktı. Fakat hafta içinde e-mail gruplarını takip ederek 'gerçek clubber' arkadaşların bu durumdan pek haz etmediğini öğrendik. Anladık ki kendileri kabuklarının kırılmasından dolayı kızgınlar. Ama biz diyoruz ki: Sinirlenmek yok sevgili clubber'lar. Çünkü club kültürü bu kadar haber olmasaydı, siz DJ'lerin DJ'i olarak bilinen Danny Tenaglia'yı rüyanızda görürdünüz! Basın yazacak, sponsor parayı verecek, clubber'lara da gidip eğlenmek düşecek. Hadi bakalım!

Önümüzdeki haftanın parti takvimi epey yoğun.

17-18-19 Ağustos Insomniac 002
Yani bugün son gün. Bugünün programı 08.00-18:00 arasında. İşte günün DJ'leri: 08:00-11:00 arası Jaan (Spoon Club), 11:00-13:00 arası Tarkan, 13:00-15:00 arası Uhr ve 15:00-18:00 arası Jakuza.

Yer: Vosvos Camping - Rumeli Feneri. Biletler: 20 milyon lira, ilk J&B bedava.

FG Launching
Bu akşam saat 20:00'de başlayan partide Minus ve Alp Berker çalacak. Giriş ücretsiz.

Yer: Chinawhite / Ortaköy

Cafe Del Mar
Universal Music ve CNBC-E'nin ortaklaşa düzenledikleri Cafe Del Mar/8 release party, 21 Ağustos Salı günü saat 22:00'de, Ortaköy Chinawhite'ta düzenlenecek. Giriş: Davetiyeli.

DJ'lerin DJ'i Danny
Club müziğinin dünyadaki en önemli ve en aranılan DJ'lerinden biri olarak gösterilen Danny Tenaglia 22 Ağustos Çarşamba gecesi beş saatlik "exclusive" setiyle İstanbul'da. Fabrika International'ın düzenlediği gece 23:00'te başlayıp 04:00'te son bulacak. Şu sıralar Depeche Mode'un son albümü 'Exciter'dan çıkan ikinci single 'I Feel Loved' için hazırladığı remix ile tüm kulüplerin play-listlerinde üst sıralara oturan Tenaglia, setlerinde progressive house, tribal ve trance'e yer vermekte. Tenaglia, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip.f

Parti biletleri Vakkoramalar'dan 25 milyon liraya alınabilir. Yer: Chinawhite / Kuruçeşme

FG Clubbing @ ParkOrman ve TT Clubbin' @ Joy
Radyo FG'nin (Future Generation) her Cuma ParkOrman'da düzenlediği partilere ve Ortaköy Joy'daki TT Clubbin' partilerine 17 Ağustos nedeniyle ara verildi. 24 ve 25 Ağustos tarihlerinden itibaren devam edecek. Duyurulur.

Gate Production 01 Partisi
Bir başka ünlü DJ Marshall Jefferson ve Kiwi de 25 Ağustos Cumartesi gecesi Zihni'de çalacak. Gece 22:00'de başlıyor.

Giriş 20 milyon lira. Yer: Zihni / Ortaköy

SİBEL ARNA

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır