kapat
25.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Duygularınızı kontrol etmeniz ve ani tepkilerden uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Olayları farklı yorumlamanız yanlış düşüncelere yönelmenize neden olabilir. Eğitim almak için çok uygun bir dönemde bulunuyorsunuz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ay'ın Akrep'te ilerleyeceği bugün eşinizle ilişkinizde geçmişi hatırlayabilir ve tepkisel bir tavır içine girebilirsiniz. Değişimlere ayak uydurmaya çalışmalısınız. Maddi sıkıntılarınızın rahatlamaya başladığını görerek daha az stres olabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün yakın çevrenizin sorunları sizi yorabilir. Buna tepki gösterebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Fikirleriniz, yaşama bakış açınız değişim gösteriyor ve insanların dikkatini çekiyorsunuz. İlişkilerinizde dikkatli davranmalısınız


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ay'ın Venüs'ü rahat etkileyeceği bu gün sevdiklerinizle güzel bir yakınlaşma söz konusu. Onlarla iş birliği yapmak hoşunuza gidecek. Ailenizle güzel bir gün geçirebilirsiniz. Duyguşlarınızı kontrol etmeniz gerekebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Evinizle ilgili konularla uğraşarak bir gün geçirebilirsiniz. Eksik kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili şanslı bir dönemde bulunuyorsunuz. Hayal gücünüzü kullanmanız ve kendinizi vizyonunuza yönlendirmeniz yeterli olacaktır.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Yakın çevrenizin değişmesi sizi rahatsız ediyor. Çevrenize karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olmaya çalışmalısınız. İş birliği içine girebilirsiniz. Sevgi ve sevgili konusunda fikirleriniz olumlu değişimler içinde bulunuyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Para harcarken daha dikkatli olmanız gerekiyor. Hiç farkında olmadan düşündüğünüzden fazla bir harcamada bulunabilirsiniz. Sanat yönünüzü kullandığınız taktirde insanların dikkatini çekebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ay'ın burcunuzda ilerlemeye devam edeceği bugün duygularınıza kapılırsanız huzursuz ve hasta bir gün geçirme olasılığınız var. Kendinizi fiziksel olarak yormayın. Arkadaşlarınızla fikir ve organizasyon yönünden verimli bir çalışma içinde olabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklama eğilimindesiniz. Bu durum sizi rahatsız edebilir. Sevgilinizden alacağınız bir hediye veya duyacağınız güzel sözler sizi mutlu edecek. Kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bilinçaltınız fiziksel gücünüzü zayıflatabilir. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz, fakat bir yandan duygularınız değişim ve gelişmeye tepki gösterebilir. İlişkileriniz ön plana çıkabilir fakat siz bu durumdan durumdan hoşlanmayabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Yoğun iş yaşantısının getirdiği fiziksel yorgunluğunuzu üstünüzden atmakta zorlanabilir, ani gelişen olaylara tepkide bulunabilirsiniz. Yine de partnerinizle verimli bir uğraş içinde olabilirsiniz. Tartışmalara girmemeye çalışın.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Sevgiliniz ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenebileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Fakat insanların fikirlerinin sizden farklı olmasına fazla sıkılmamalısınız. Uzak bir yerden alacağınız haber sizi hem şaşırtabilir hem de sevindirebilir.


 


www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır