kapat
25.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

KISA KISA KISA


Jardel klasiği
Dün Mete Razlıklı ile birlikte Fransa'ya geçen Jardel yine yapacağını yaptı. Marsilya'nın hazırladığı mukavelede bir maddeyi beğenmeyen Brezilyalı oyuncu, avukatını kulübe gönderip değişiklik istedi. Ancak mesai bittiği için, avukat kulübe yetişemedi ve Jardel'in Marsilya'ya transferi bugüne kaldı.

YAŞAR YALÇIN

Anne Türkler
Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray'ın Lazio ile aynı grupta yer alması İtalyanlar'ı mutlu etmedi. Corriere dello Sport "Anneciğim Türkler" başlığıyla verdiği haberde "Hemen Türk cehennemi. Lazio, Türk cehennemine ilk kez çıkıyor. G.Saray'da Lucescu eski dost ve taraftar çok sıcak" ifadelerini kullandı. Il Messaggero "G.Saray, Zoff'u korkutuyor" derken La Gazetta dello Sport daha iyimser: "G.Saray iflasta"

3 metrede rekor
Brüksel'de yapılan Altın Lig Atletizm yarışmalarında 3000 metre engellide Faslı Boulami 7.55.28'lik derecesi ile dünya rekoru kırdı. Eski rekor 7.55.72 ile Kenyalı Bernard Barmasai'ye aitti.

Göztepe-Samsun
Süper Lig'e süper bir giriş yapan ve iki haftada 6 puan toplayan Göztepe bugün İzmir Alsancak Stadı'nda Samsunspor'u ağırlıyor. 17.00'de başlayacak maçı Şahin Taşkınsoy yönetiyor. Gençlerbirliği Ankara'da 19.00'da İstanbulspor ile oynuyor. Maçın hakemi Kazım Erçakır. Ligde umduğunu bulamayan Antalyaspor ise sahasında Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşıyor. 19.00'daki maçın hakemi Harun Yiğit.

Haltere destek
Ünlü işadamı Sakıp Sabancı 1-12 Kasım'da Antalya'da yapılacak olan Dünya Halter Şampiyonası'na sponsor oluyor. Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut, asbaşkan Naim Süleymanoğlu ve olimpiyat şampiyonumuz Halil Mutlu ile birlikte bugün Sakıp Sabancı ile konuyu görüşeceklerini söyledi.

Kart skandalı
UEFA, Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Lokomotiv Moskova-Tirol arasında oynanan maçın yanlış kart kararı nedeniyle iptaline karar verdi. Hakem Mario Van Der Ende'nin, L.Moskova'dan Pimenov'a 2.sarı kartı göstermesine karşın, bu oyuncuyu sahadan atmadığı ve raporunda kartı Maminov'un gördüğünü bildiren UEFA Disiplin Komitesi, Avusturya takımının başvurusunu kabul etti. Moskova, Tirol'u ilk maçta evinde 3-1, 2.maçta ise deplasmanda 1-0 yenmişti.

Lazio'ya darbe
G.Saray'ın rakibi Lazio'da sakatlık şoku... Yugoslav Mihajloviç ve Negro'nun yapılan kontroller sonrası sakatlıklarının ciddi olduğu ve 2 oyuncunun da en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır