kapat
25.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Tahkim'de Suat kavgası


Tahkim Kurulu G.Saray'ın Suat için yaptığı itirazı reddetti. Toplantıda dudak okuma uzmanı, Suat'ın küfür etmediğini söyledi. Türker Aslan ile hakem Uzun birbirine girdi
Tahkim Kurulu, G.Saray'ın, 2 maç ceza alan Suat için yaptığı itirazı reddetti. Suat ligin ilk maçında G.Antep önünde kırmızı kart gördükten sonra hakem Bülent Uzun'a hakaret ettiği gerekçesiyle 2 maç ceza almıştı. G.Saray'ın itirazı için toplanan Tahkim Kurulu, önceki gün Suat'ın savunmasını dinledikten sonra dün de hakem Bülent Uzun'un görüşünü aldı. Bu görüşme sırasında saatine 100 milyon ödenerek bir dudak okuma uzmanı çağırıldı. Resul Çelikok isimli uzman, maçın video görüntülerini izleyerek Suat'ın sözlerinin küfür olmadığını söyleyince kurulda, başkan Türker Aslan ile Bülent Uzun arasında tartışma çıktı.

Aslan'ın, "Size ağır küfürler eden bir oyuncuyu bu kadar rahat mı oyundan atarsınız.? Hiç tepki göstermez misiniz? " sorusuna Uzun, "18 yıllık meslek hayatımda bilerek hata yapmadım" yanıtını verdiği öğrenildi. Toplantı sonunda Türker Aslan ve Birol Kaymak'ın karşı oylarına rağmen diğer 4 üye maçın gözlencisi Sadık Deda'nın raporundaki Suat'ın küfür ettiğini ima eden açıklamalarını dikkate alarak cezanın devamına karar verdi.

TAYFUN BAYINDIR

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır