kapat
25.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Trabzon eziyor


Karadeniz ekibi Beşiktaş ve G.Antep'ten sonra Bursa'yı da geçti ve üçüncü galibiyetini aldı. Maç fazlası ile lider olan Trabzon'u Somers, Hami, Aurelio ve Da Silva (2) taşıdı
Bu sezon ölü toprağını üzerinden atan Trabzonspor, Beşiktaş ve G.Antep'ten sonra Bursa'yı da geçti: 5-0. Trabzonspor geçtiğimiz yıllara oranla kendi seyircisi ile bütünleşen bir takım olma bilincini sahaya yansıtma yolunda önemli adımlar atıyor. Çok genç bir takım olmasına rağmen özellikle Bursaspor maçının ikinci yarısında mükemmel bir oyun ortaya koydular.

İlk yarıda Trabzonspor golü bulduğu 43.dakikaya kadar kalesinde çok önemli sorunlar yaşadı. Bunda en önemli etken orta alanda pas yüzdesinin daha az seviyede olmasıydı. Fakat 43'te Somers, Trabzon'u öne geçiren golü attı: 1-0.

İkinci yarıda şov vardı
İkinci devrede ilk yarıda bulduğu golün morali ile sahaya çıkan Trabzonspor gerçekten keyif veren ve eski günleri anımsatan her hattı ile mükemmel bir futbol sergiledi. 51'de Hami ceza alanı dışı sağ çaprazından kullandığı serbest vuruşta, topu filelerle buluşturdu: 2-0. Bu gol gerçekten bir harikaydı.

Hızı dinmeyen bordo-mavililer 58'de farkı üçe çıkardı. Da Silva'nın sağdan ortasında Aurelio, altı pas üzerinde topu kontrol ederek, yere yatan kaleci Şenol'un üzerinden filelere gönderdi: 3-0.

Gol yağmuru Da Silva ile devam etti. 65'te Gökdeniz orta alandan aldığı topu Brezilyalı futbolcu Da Silva'ya doğru uzattı. Bu futbolcu da ceza alanı içine girerek kaleci Şenol'u çalımladı ve topu boş kaleye gönderdi: 4-0.

Arka arkaya gelen goller tribünleri iyice coşturdu. 72'de sahanın en iyi ismi olan Da Silva, nefis bir golle skoru ilan etti: 5-0.

Trabzon Hami'nin kolu kırıldı
Trabzon, 5-0'lık galibiyetin tadını yaşayamadı. Maçın son anlarında Bursalı Murat Hacıoğlu ile ikili mücadeleye giren Hami'nin sağ dirseği 3 yerinden kırıldı. Maç sonrası hastaneye kaldırılan golcü futbolcu bir operasyon geçirdi ve kolu alçıya alındı. Golcü futbolcunun 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

İSKENDER GÜNEN

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır