kapat
25.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Cep otogar açılıyor


Şehirlerarası ve uluslararası otobüs yolcularının İstanbul Otogarı'na ulaşım sıkıntısını dikkate alan yönetim Yenikapı'ya "mini otogar" inşa etti...
Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği, Esenler'deki İstanbul Otogarı'na ulaşımda yaşanan sıkıntıyı gidermek için hayata geçireceği projenin ilk ayağı olarak Yenikapı'da mini otogar inşa etti. 31 Ağustos'ta hizmete girecek mini otogar sayesinde başta bavul ticareti için gelen turistlerin Beyazıt, Laleli, Aksaray ve Yenikapı'dan Esenler'deki İstanbul Otogarı'na ulaşımı sırasında yaşadıkları sıkıntının son bulacağını söyleyen Dernek 2'nci Başkanı Fikret Kul, "Mini otogarda 31 yazıhane bulunacak. Bavul ticareti için gelen turistlerin yanı sıra diğer yolcular da buraya gelip servislerle Esenler'e ulaşacak" dedi.

YAYGINLAŞTIRILACAK
Yenikapı'da inşa edilen tesisin benzerlerini Taksim, Bakırköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Büyükçekmece'de de yapacaklarını kaydeden Kul şunları söyledi: "Mini otogarlarda büyük firmaların tamamının yazıhanesi yer alacak. İstanbul Otogarı'nın kente uzaklığından şikayetçi olan yolcularımız artık ulaşım sıkıntısı çekmeyecek. Ayrıca her firma kent içine ayrı ayrı servis aracı sokup trafiği kilitlemeyecek. Yeni mini otogarlarımız sayesinde otobüs firmalarının yolcu potansiyelinde de artış olacak. Aynı amaçla İstanbul Otogarı'nda da geniş kapsamlı düzenleme çalışmaları gerçekleştireceğiz."

RAMAZAN YAZGAN

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır