kapat
25.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Şişli'ye Milano makyajı


Nişantaşı'nda düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Başkan Sarıgül, Abdi İpekçi Caddesi'ni yayalaştırıp, İtalyan tarzında kent mobilyaları ve bulvar kafeleri ile donatacak...
Nişantaşı ve Teşvikiye'de Kentsel Tasarım Projesi'ni hayata geçirerek büyük bir değişim başlatan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, binaların dış cephelerinin yenilenmesinden sonra şimdi Abdi İpekçi Caddesi'ne el atıyor.. Trafik düzenlemesi yaparak araç trafiğine kapatacakları Abdi İpekçi Caddesi'ni, İtalya'nın Milano ve Roma şehirlerindeki bulvar kafelerinin benzerleri ile donatacaklarını söyleyen Sarıgül, yerleştirecekleri kent mobilyaları ile bölgeye yeni bir görünüm kazandıracaklarını belirtiyor.

ÖRNEK MEKAN OLACAK
"Roma ve Milano gezilerimde görüp hayran olduğum ve bizzat fotoğrafladığım kent mobilyalarının benzerlerinin yerleştirilmesi ile Abdi İpekçi Caddesi en kaliteli cadde olacak. İstanbullular'a arkadaşlarıyla, dostlarıyla gelip kahvelerini yudumlayacakları, yemeklerini yiyecekleri, kent kültürüyle yaşama imkanı bulacakları bir alan yaratacağız" diye konuşan Başkan Sarıgül, aydınlatma sistemlerini de kapsayan düzenleme çalışmalarının 15 gün içinde start alacağını vurguluyor.

AÇILIŞTA SÜRPRİZ
İstanbul'a Batı ülkeleri çizgisinde ilk caddeyi kazandıracaklarını hatırlatan Şişli Belediye Başkanı şunları söylüyor: "Projeyi 3 ayda tamamlayacağız. Açılışı da dünyanın en büyük sanatçılarından biriyle gerçekleştireceğiz. Abdi İpekçi'deki bu çalışmayı, diğer bölgelerdeki düzenlemeler takip edecek. İlçemizde güzelleştirme ve düzenleme çalışmaları aralıksız devam edecek."

ŞENOL BAŞTAKAR

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır