kapat
25.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Uyuşturucu parası için çocuk kaçırttı
1980'li yıllarda uyuşturucu ve sigara kaçakçılığıyla adı gündeme gelen, Zihni İpek çocuk kaçırttığı iddiasıyla gözaltına alındı. Florya Atatürk Ormanı'nda koşu yaparken saldırıya uğrayan hostes Özlem Ardıç'ın yeğeni Cem Buğra'yı, babası Nihat Harman'ın uyuşturucu satışından doğan borcunu ödemediği için kaçırttığı iddia edilen İpek, İstanbul Organize Suçlar Şubesi'nde sorgulanıyor. Bulgaristan-Türkiye hattında uyuşturucu kaçakçılığı yapan bir çetenin üyesi olduğu iddia edilen Harman'ın evi, bir süre önce basılarak oğlu kaçırılmış ve 150 bin mark (yaklaşık 48 milyar 750 milyon lira) fidye istemişti. Küçük çocuk, polisin düzenlediği operasyonla kurtarılmıştı.

Salih AYDIN

Mağarada cenaze tartışması
İçel'in Anamur ilçesi Çukurpınar Yaylası'nda bulunan Peynirlik Mağarası'nda sel sularına kapılıp hayatını kaybeden Mehmet Ali Özel'in ailesinin cenazenin mağarada kalmasını istemesi tartışma yarattı. Anamur Cumhuriyet Savcısı Ahmet Yıkılmaz, cesedin çıkarılabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Yasal olarak ceset görülmeden, otopsi yapılmadan bir şey yapamıyoruz" dedi. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Prof. Dr. İsmail Hakkı Ünal ise, "Cesedin çıkarılması makbuldür. Ama bu başka hayatları risk altına alıyorsa olduğu yerde kalabilir. Ölen kişinin gıyabında da cenaze namazı kılınabilir" diye konuştu. Mağaraya inen ekipte yer alan Oğuz Karakuça ile onu almak için giden Emre Kuruçayırlı ise dün kurtuldu. Mağaradan çıkan 2 dağcı tedaviye alındı.

Abdullah UYSAL

Enver Ören'e yurtdışı yasağı konuldu
İstanbul DGM Başsavcılığı, BDDK'nın suç duyurusu üzerine İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören ile oğlu Ahmet Mücahit Ören'in de aralarında bulunduğu İhlas Finans'ın 10 yöneticisi hakkında yurtdışına çıkış yasağı kararı aldı.

16 yaşındaki genç nezarethanede öldü
Balıkesir'in Edremit ilçesinde "sarkıntılık ve taciz" iddiasıyla gözaltına alınan 16 yaşındaki Özgür Ünal, nezarethanede ölü bulundu. Gencin battaniyenin kenar çevresinden yaptığı kuşakla kendisini asarak intihar ettiği açıklanırken, 1 polis açığa alındı.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır