kapat
25.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Dinçkök: O tarihte Fransa'daydım


Akmerkez'deki "Kişiye özel defile"de adı ev sahibi olarak geçen Ali Dinçkök o tarihte yurtdışında olduğunu belgeledi
Akmerkez Residence'da düzenlenen "kişiye özel" defilede adı geçenlerden ünlü işadamı Ali Dinçkök, hakkında çıkan haberleri yalanladı ve "Ben o tarihlerde Fransa'daydım" dedi. Ali Dinçkök, defilenenin yapıldığı tarihte Akmerkez Residence'da kiracı olarak oturan Burberry's firmasının özel müşterisi olmadığını ve ailesine yönelik bir tanıtım faaliyeti düzenlemediğini de belirti. Dinçkök, "Benim, Burberry's tarafından gerçekleştirilen tanıtımı organize ettiğim ve giderleri karşıladığım da doğru değildir. Zira, ben o tarihte Fransa'daydım" dedi. Dinçkök söz konusu tarihlerde Fransa'da olduğunu evraklarla da belgeledi.

Burberry's firması da, dün Dinçkök için bir defile düzenlenmediğini açıklayan bir bildiri yayınladı. Ayrıca, Akmerkez Residence'ın işletmecisi Üçgen AŞ, defilenen düzenlendiği 2-C No'lu dairenin o tarihte "Yurtiçi Kargo Servisi"ne kiralandığını ve Ali Dinçkök'ün söz konusu dairenin maliki ya da kiracısı olmadığını bildirdi.

Erberk: BENİMLE ÇIKTILAR
Erberk Erberk Model Ajansı sahibi Neş'e Erberk de dün Akmerkez defilesinin gazetelerde yeralış biçiminden rahatsız olduğunu dile getiren bir açıklama yaptı. Erberk açıklasında şöyle dedi: "Bu tip organizasyonlar marka firmalar tarafından uygulanan bir yöntemdir. Çağla Şikel, Yeşim Palanduz ve Şennur Şafak belirtilen tarihte benimle birlikte Akmerkez Residence'a geldi ve tanıtımdan sonra da benimle birlikte çıktılar..."

Erberk, Ali Dinçkök, Şeref Has ve Nuri Yönver'in bu defile ile hiçbir ilgisinin bulunmadığını da söyledi.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır