kapat
25.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

UFO şimdi de Sakarya'da


Sakarya'da önceki gece gökyüzünde ışıklı bir cisim gördüklerini iddia eden vatandaşlar jandarmaya ihbar yağdırdı
Türkiye genelindeki UFO söylentilerine bir yenisi daha eklendi. Son olarak İzmir'de görüldüğü öne sürülen UFO, bu kez Sakarya'daydı. Gökte ışıklı bir cisim gördüklerini öne süren vatandaşlar, polise ve jandarmaya ihbar yağdırdı.

Şeker Mahallesi'nde bulunan şeker fabrikası üzerinde renkli ışıklar saçan bir cisim gören vatandaşlar, hemen 155 Polis İmdat telefonuna durumu bildirdi. Birbiri ardına gelen ihbarlar üzerine, Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve jandarma alarma geçti.

'RENKLİ IŞIKLAR SAÇIYORDU'
Jandarma Terörle Mücadele Şubesi bomba imha uzmanları, karakol ekipleri ve sivil ekipler olay yerine sevk edildi. Cismin görüldüğü söylenen yere giden ekipler de cismi görürken, vatandaşlar, "Gökyüzündeki cisim yeşil, kırmızı, mavi renkli ışıklar yayıyordu. Acaba bu da UFO mu diye merak ediyoruz. Bazıları yıldız olduğunu söylüyor. Yetkililerden incelenmesini istiyoruz" diyerek meraklarını dile getirdi. Kameralar tarafından saniye saniye görüntülenmeye çalışılan cisim, sabaha kadar gökyüzünde kaldıktan sonra kayboldu.

Murat UYGUN/SHA

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır