kapat
25.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ölümüne sevda


23 yaşındaki işsiz Sezgin Koruk, kendisini terk eden nişanlısı Şengül Karıncalı'yı sokak ortasında vurdu. Sonra silahı kafasına dayayıp intihar etti
Denizli'de, birbirine sevdalanan 23 yaşındaki Sezgin Koruk ile 21 yaşındaki Şengül Karıncalı, yaklaşık bir yıl önce nişanlandılar. Sezgin, Denizli'nin güzel kızlarından olan Şengül'ü deliler gibi seviyordu. Tek hayali parası denkleştirip, en kısa sürede nişanlısıyla nikah masasına oturmaktı.

Ancak, umduğu gibi gitmedi hiçbir şey genç adamın. Önce patlak veren krizle işsiz kaldı. Sonra nişanlısıyla arası bozuldu; hayatlarına kavgalar girdi. Ve bir ay önce çok sevdiği aşkı Şengül Karıncalı, onu terk etti.

KANLAR İÇİNDE YIĞILDI
Terk edilmeyi bir türlü hazmedemeyen işsiz genç bunalıma girdi. Şengül'ün kendisinden başkasına yar olmasını hayal bile edemiyordu. Ve önceki akşam biricik aşkı Şengül'ün çalıştığı fabrikanın önünde beklemeye başladı. Vardiye bitiminin ardından nişanlısının servis otobüsüne binmek üzere olduğunu gören genç adam, işçilerin gözü önünde tabancasını, aşkı Şengül'ün kafasına doğrulttu, gözlerini kapadı ve tetiğe bastı.

TOPRAĞA VERİLDİLER
Şengül, kanlar içinde yere yığıldı. Çılgın aşık bu kez korkulu ve şaşkın bakışların arasında, silahını kendi başına dayayıp, bir el ateş etti. İki genç, işçiler tarafından hemen Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak iki nişanlı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gençlerin cenazeleri Karacasu'da toprağa verildi. Soruşturma sürüyor.

Arif ZOR

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır