kapat
25.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Etiraf edirem!


Türkiye'deki itiraf.com sitesi Azerilere ilham verdi. Artık onlar da 'etiraf' edebiliyor
Türkiye'de internet kullanıcılarının başlarından geçen olayları ve kimseye açamadıkları sırlarını itiraf ettikleri http://www.itiraf.com adlı sitenin büyük ilgi görmesi üzerine Azerbeycan'da yayın yapan bir site de itiraf sayfası açtı. http://www.azeroo.com "etiraflar" (itiraflar) adlı sayfada Azeri kardeşlerimiz bugüne kadar hiç kimseye söyleyemedikleri sırlarını veya anılarını yazma olanağı buldu. İnternet dilinde takma ad olan "nick name", Azerice'ye "leqeb" olarak çevrildi. İşte Azerilerin kısa bir süre önce kullanılmaya başlayan Latin alfabesiyle yazdıkları "etiraf"larından birkaç örnek:

* Ben ilk defa idi ki cinsi elakaya (cinsel ilişkiye) girirdim. Heç ne eyleyecegim bilmirdim. Çünkü bu yaşa keder (kadar) cinsi elaka ne bilmirdim. Bu tahmin ettiyiniz kimi ilk evlilik gecem idi.

* Ey arvad (hanım), bilirem belki de burayı okuyacağın yok! Amma ne olur yemek yiyende agzını marçıldatma. (şapırdatma) Heç öğrenmemişsen agız marçıldatma ayiptir. Utanıram yüzüne deyebilmirem.

Bu gızlar, gadınlar bir de boyük firmada işleyenler seherden agşama keder ayağını ayağının üstüne atıp, orda işleyen diger bizim kimi kişilere imkan vermirler ki, işleyek... İş güçleri yokdur seherden agşama keder ye, iç, yat. Amma yine bunlara canım gurban.....

* Agşam saat beş sırası, evde oturup babam eşitsin (duysun) deye, xeberleri (haberleri) okudum. Qazetde (gazetede) yazılmışdı ki, hiyar (hıyar) cinsi elakini güçlendirir.(cinsi gücü artırır) Agşama eve gelende 2 kilo yakın hiyar gördüm. Babamı gece garın agrısından doktura götürme mecburiyyetinde kaldım.

* Doğrusu üç yıldır, seninle dost kimiyiz amma bunu etiraf etmeliyem ki, senin gururlu gezmenden nifret ediyrem. Özümde şaşıp kalmışam seninle nece dost olmuşam. Hele üstelik utanmadan mene daha ciddi elakalardan bahsedirsen. Seninle dost olmak bela idi, bir de evlenmek diyesen. Belke de bu yazımı okuyacaksan.. Cehenneme keder...Yüzüne deyebilmirem. Bye!

* Bundan üç yıl keder (kadar) önce bir gızlan tanış olmuşdum. Amma burnu o keder uzun idi ki, öpüşende burnu yanagıma batırdı.

Murat SAVAŞ

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır