kapat
25.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Çilekli pasta mı Brad Pitt mi?


Fransa'da yapılan bir araştırmada pastanın kadınları seksi erkeklerden daha çok heyecanlandırdığı saptandı
Hollywood'un seksi yıldızı Brad Pitt'in her kadının gönlünde yatan aslan olduğu söylenir. Ancak Fransız kadınlarının kalpleri Pitt'ten daha çok çilekli pasta için atıyor. Bir süpermarket zincirinin yaptırdığı araştırma sonuçları, kadınların pasta ya da şekerlemelere, seksi erkeklerden daha çok ilgi duyduğunu gösterdi.

Araştırmaya katılan bir düzine kadın, ayrı ayrı odalarda bekletildi. Kalp atışlarını kontrol eden cihazlar hazırlandıktan sonra, deneklere yakışıklı aktörlerin ve tatlı yiyeceklerin fotoğrafları gösterildi. Deneklerin fotoğraflara ilgisi, kalp atışları kontrol edilerek tespit edildi. Sonuçta ortaya ilginç bir gerçek çıktı: Ne Brad Pitt ne Russell Crowe Fransız kadınları çilekli pasta kadar heyecanlandırmıyordu.

Brad Pitt'in fotoğraflarına bakan kadınların dakikada ortalama kalp atışları 105'te kaldı. Oysa 135 kalp atışı ortalaması ile çilekli pasta ve çikolatalı turta, 122 kalp atış ortalaması ile cevizli tatlı, 115 kalp atışı ortalaması ile jöle bile kadınlar için daha cazipti. Seks sembolü olarak gösterilen Russell Crowe ile Leonard DiCaprio için durum daha da vahim!.. Çünkü Fransız kadınlarının kalbi Crowe için dakikada yalnızca 99, DiCaprio için ise 92 kez attı. Normalde kalbin dakikada 70 kez attığını belirten uzmanlar, "Aktörler kadınları etkiledi ancak tatlılar kadar heyecanlandırmadı" diye konuştular.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır