kapat
21.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Büyüyü bozarız


2 haftada rakip filelere 10 gol bırakan Yılmaz, Augustine, Kennedy ve Rogerio, "Bu başarımız tesadüfi değil. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda da bunu kanıtlayacağız" dediler
Ligin ilk iki haftasında Antalya'ya 8, Malatya'ya 6 gol atan Ankaragücü'nde, gözler F.Bahçe maçına çevrildi. Başkent ekibinde 2 maçta ağlara toplam 10 gol bırakan Yılmaz (3), Augustine (3), Kennedy (3) ve Rogerio (1), SABAH için, Atatürk'ün Ankara'ya giriş yaptığı yer olan Dikmen semtindeki Atatürk Parkı'nda buluştular.

Ankaragücü'nün kara boğaları Augustine, Kennedy ve Rogerio ile frikik ustası sarışın Yılmaz, "Çalışmanın karşılığını alıyoruz. Amacımız asıl ligin sonunda en iyi yerde olmaktır. Yönetimi, teknik kadrosu, futbolcusu, taraftarıyla bütünleşmiş bir Ankaragücü doğdu. Başarımızın temeli de burada" dediler.

Yılmaz'ı tutamıyorlar
Kennedy ile Augustine, birbirlerine "Asistimle seni meşhur ettim" diye takılırlarken, Yılmaz da şunları söyledi: "Malatya'nın hocası futbolcularına, 'Sakın ceza alanına yakın yerde faul yapmayın. Yılmaz gol atar' uyarısında bulunmuş. Bunu bana Levent söyledi. Bu nedenle sadece 2 faul yaptılar. Biri üst direkten döndü, birini dışarı attım. Ama Kennedy'nin ortasında golü buldum. Şimdi sıra Fener'de. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın büyüsünü de biz bozacağız."

ZİRVE ZEYBEĞİ
SABAH için Ankara Dikmen'deki Atatürk Parkı'nda biraraya gelen Ankaragücü'nün golcü futbolcuları Augustine, Kennedy, Rogerio ve Yılmaz, çocuklar gibi şendi. Rakiplerini gol yağmuruna tutan dört sihirbaz, Malatya maçından sonra sahada taraftarlarının önünde oynadıkları zeybeği dün de Dikmen Parkı'nda büyük bir keyifle tekrarladılar.

ALİ ERDOĞAN

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır