kapat
21.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ay, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme getiriyor. Eşinizle veya ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarında yer almaktan hoşlanabilirsiniz. İşbirlikleri yaratıcı fikirlerinizi uygulamanız için iyi bir destek olabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın desteğinden faydalanacaksınız. Sağlığınızla ilgili sorunlara eğilebilir, vücudunuza gerekli özeni gösterebilirsiniz. Güvenliğinizle ilgili problemler ve evhamlar yaşayabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aşk yaşantınızdaki gelişmeler sosyal hayatınıza canlılık getirebilir. Aileniz ve sevdiklerinizle iyi anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinizle ilgilenmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilir, aşk konusunda düşlediklerinize ulaşabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Jüpiter'in Ay'la etkileşimi, duygusal konularda aşırılıklara sebep olabilir. Zihinsel yönden aktif olmanız iş yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı. Fakat ev ve iş yaşantınız arasındaki dengeyi kuramamaktan gerilim yaşayabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
İletişimde aktif bir gündesiniz. Yakın çevrenizde birçok kısa yola gidebilir veya sürpriz misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmaların gündemde olabileceği bugün, kardeşlerin veya dostlarınızın fikirleri size ilham verebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Maddi konuların ön planda olacağı bugün, yatırımlarınızı yönlendirirken tek başınıza karar almak isteyebilirsiniz. Bu durumun hisseli paralarda problemler çıkarabilir. Kararlarınızı alırken güvendiğiniz kişilere danışmalısınız.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Girişimlerinizi uygulama fırsatları bulabilirsiniz. Güvenle hareket etmek, meslek yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı olabilir. Burcunuzda ilerlemeye başlayan Ay'ın olumlu etkileşimleri yaratıcılığınızı ve disiplin anlayışınızı geliştirici etkiler veriyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Birçok konuda planlama aşamasında kalabileceğiniz bir gün. Kendinizi ön planda hissetmekten çekinebilir, başkalarına yardım ve karşılıksız çalışma konularında gönüllü olabilirsiniz. Sağlığınızı korumak için dinlenmeyi ihmal etmeyin.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Sosyal ortamlarda ve grup çalışmalarında aktivite gösterecek, önemli konularda dostlarınızın desteğini alcak ve sırlarınızı paylaşacaksınız. Aşkta hevesli bir tutum içinde bulunmanız aradığınız heyecanı bulmanıza yardım edebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Terazi'deki Ay, ailenizin ve ikili ilişkilerinizin değerini anlamanıza yardımcı oluyor. İşbirliğinin faydasını mesleğiniz konusunda da görebileceğiniz bir gündesiniz. Romantik ilişkilerinizde istikrarlı bir yapı sergileyebileceğiniz gözleniyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Yeni çevrelerle ilişkileriniz güçlenebilir, bağlantılarınızda hızlı gelişmeler gözleyebilirsiniz. Kültürel faaliyetlere katılmak ve yabancı ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Ay'ın Neptün'le rahat etkileşimi yaratıcılığınızı destekliyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün aşk konusunda hızlı gelişmeler yaşayabilir fakat bunları kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Sosyal yaşantınızda aktivitelere katılabilir ve bu sayede oyalanabilirsiniz. Hisseli paralar ve alım satım konuları gündeminizi oluşturabilir.


 


www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır