kapat
21.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Denizli patladı


"Bu rehavet ve ciddiyetsizlik neden? Beni dinlemeyip kendi bildiğini okuyanlar, tribüne gider. Hepinizin alternatifi var."

15 dakikalık fırça
Glasgow Rangers sınavı öncesi, İstanbulspor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe'de, teknik direktör Mustafa Denizli ipleri eline aldı. Maç gecesi Samandıra Tesisleri'nde futbolcuları ile 15 dakikalık bir toplantı yapan Denizli şunları söyledi: "İstanbulspor maçında ciddiyetsiz ve rehavet içindeydiniz. Onca uyarıma karşın hâlâ kendine oynayanlar var.

'Beni dinleyen yok'
Takım için oynamayan tribüne gider demiştim. İstanbulspor maçında da bazı arkadaşlar, ki kendilerini gayet iyi bilirler, bildiklerini okudular. Hepinizde rehavet gözlemledim. Bu rehavetin anlamı nedir? Şunu bilin ki, taraftarının güvenini kaybetmiş bir takım yok olur. Rangers maçında da bildiğinizi okursanız, taraftarın bize olan güvenini yitiririz. Sakın buna yol açmayın.

'Siz zarar görürsünüz'
H erkesin alternatifi var ve kimi oynatacağıma ben karar veririm. Sizden hep pozitif olmanızı istedim. Negatif olursanız yine siz zarar görürsünüz. Rangers maçı sizin için bir kurtuluş fırsatıdır. Ben elenmeyi aklımdan bile geçirmiyorum. Siz de böyle düşünün. F.Bahçe'nin futbolcusu gibi oynayın. Telafisi mümkün olmayan şeyler yapmayın."

FERUDUN NİDELİOĞLU

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır