kapat
21.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Talay, Paris'te fotoğraf sergisi açıyor
Kültür Bakanı İstemihan Talay'ın, bugün Paris'te Ayasofya ve Kariye Müzeleri'nin mozaik ve fresklerinden oluşan fotoğraf sergisinin açılışını yapacak. Talay'ın açacağı sergi Cyril Mango ve Ahmet Ertuğ'un hazırladığı 80 fotoğraftan oluşuyor ve 4 Eylül 2001 tarihine kadar açık kalacak.

Samba diyarı Brezilya'ya vize kalkıyor
Türkiye'de bulunan Brezilya Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Luiz Felipe de Sexias Correa ile Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Faruk Loğoğlu arasında imzalanan protokol gereği iki ülke arasında yürürlükteki vize uygulaması kaldırılıyor. Uygulamayla Türk vatandaşları Brezilya'ya vizesiz gidebilecek.

Çiller, denizcileri dinledi: Hükümete tekneyi vermeyin
DYP lideri Tansu Çiller, Bodrum Yalıkavak'ta belediyenin yaptırdığı otogarı açtı ve beldede denizcilerle sohbet etti. Çiller, "Telefon faturamı ödeyemiyorum" diyen bir vatandaşa "Bunların hepsini biz düzelteceğiz" dedi. Çiller, denizcilere "Hükümete tekneyi verirseniz, limana yanaştıramazlar" dedi ve en kısa zamanda sandığı getireceklerini söyledi.

Tuğrul Türkeş'in koruma polisi çek-senet tahsildarı çıktı
ATP Genel Başkanı Tuğrul Türkeş'in korumalığını yapan polis memuru Şevket Helli'nin zorla senet imzalattığı iddia edildi. Yurt dışında çalışan bir vatandaşın ihbarı üzerine başlatılan soruşturma sonucu gözaltına alınan Helli ve arkadaşları Uğur Öztürk ile Ercan Varol, sorgularının ardından DGM'de tutuklandı.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır