kapat
21.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hidayet'e şapka çıkarttıran kız!


Bir reklam filminde NBA'li 2.06'lık Hidayet Türkoğlu'nu bloklamayı başaran genç yetenek Asu Erdoğan, 'Reklam da olsa onun elinden topu almak güzel" diyor
Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın tanıtımı için çekilen reklam filmi bugünlerde epeyce konuşuluyor. Hele hele filmin bir karesinde, topuklu ayakkabıları ve şık döpiyesiyle, NBA'de oynayan basketçimiz Hidayet Türkoğlu'nun topunu bloklayan genç kız merak konusu.

Bu yetenekli kızın adı Asu Erdoğan. 21 yaşında. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü'nden bu yıl mezun oldu. Avukat bir baba ve evhanımı bir annenin 2'nci çocuğu olan Asu'nun ağbisi Burak, Türkiye Vücut geliştirme Milli Takımı'nda. Hayatında ilk kez bir reklam filminde rol alana Asu bu işi çok sevmiş.

TEO'YA BENZETİYORLAR
Reklamdaki rolünün aksine Asu, basketbola özel bir ilgi duymuyor. Reklamda rol alması ise tamamen tesadüf. Yapım şirketinden bir arkadaşının tavsiyesi üzerine deneme çekimlerine katılıyor ve yüzlerce kişi arasından seçiliyor. "Yönetmenimiz Charles Richards, beni aktrist Teo Leone'ye benzetti. Çekimlerde tüm ekip beni 'Teo' diye çağırıyordu."

BOYUM BELİNDEYDİ
Bir de Hidayet Türkoğlu'yla oynadığı sahne var tabii. "Reklam da olsa NBA'de oynayan Hidayet Türkoğlu'nun elinden topu almak güzel. Benim boyum 1.66, Hidayetinki ise 2.06 m. Çekimler sırasında yanyana gelirken Hidayet'in yüzü görüş alanıma girmezdi. Boyum neredeyse belinde kalıyordu, havaya bakmazdım." Asu'nun reklamdaki rolü 2 saniye iken, görüntülerin beğenilmesi üzerine oynadığı süre de uzatılmış.

Nebahat KOÇ

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır